Molde HK Elite har sendt ut følgende pressemelding lørdag formiddag:

«Molde HK Elite er blitt enig med søstrene Sherin (født 1992), Anniken (født 1995) og Mona Obaidli (født 1997) om kontrakt ut håndballsesongen 2017/18. Det betyr at vi for første gang får tre søstre sammen i spillerstallen på MHKs og eliteklubbens høyeste nivå.

Alle tre har bidratt til og preget Molde HKs og eliteklubbens sportslige framganger og suksess de siste årene. Anniken og Mona har vært sentrale spillere i klubbens debutsesong i eliteserien i 2015/16, og har nå forlenget sin kontrakt med to år.

Etter noen år i Stavanger og spill for Sola – i denne sesongen også i eliteserien – har Sherin et ønske om å fortsette karrieren på hjemmebane, i moderklubben, og sammen med blant andre sine to søsken. Hun slutter seg til klubben og laget etter endt sesong med Sola.

Alle tre søstrene har landskamper på aldersbestemt nivå, og Anniken har også debutert for seniorlandslaget.

Molde HK Elite er naturligvis svært tilfreds med å ha fått til denne kontrakten med Sherin, Anniken og Mona – alle tre med betydelige kvaliteter i sitt håndballspill og med fortsatt store utviklingsmuligheter. Også med tanke på den lokale forankringen søstrene har i Molde og i klubben. Sammen med våre andre lokale og talentfulle spillere vil de danne grunnstammen i laget og forsterke mulighetene for fortsatt betydelig sportslig satsing.

Sherin sier dette om avtalen: – Jeg har hatt tre fine år i Sola, som har gitt meg sjansen til å bli eliteseriespiller. Men jeg har savnet familien og har alltid hatt en drøm om få spille sammen med søstrene mine på høyt nivå. Nå har vi fått sjansen som kanskje aldri ville ha kommet igjen.

Anniken: – For meg er dette en veldig bra avtale, som gjør at jeg kan planlegge på lang sikt. Jeg kan fortsette å spille håndball på høyt nivå og under gode forhold hjemme. Det kan også kombineres med  studier i Molde.

Mona: – Jeg er veldig takknemlig for at klubben har latt meg og andre unge spillere få sjansen og mye spilletid i eliteserien. Denne avtalen gir meg trygghet til å satse videre i klubben og samtidig fullføre skolegangen i Molde.

Trener Leif Gautestad har følgende kommentar til avtalen: – Dette er et kraftig signal til alle talentfulle spillere om at Molde HK Elite vil satse på dem, og det gir klubben ro og grunnlag for å satse videre.»

Rbnett kommer med mer om den historiske avtalen om litt.