DUBAI: Ole Gunnar Solskjær gliste bredt i sola etter at Molde signerte den kamerunske angriperen Thomas Olivier Amang på spillerens 18-årsdag tirsdag. Molde-treneren tror klubben har sikret seg et sjeldent talent.

- Han kan nå så langt han bare vil sjøl. Jeg blir ikke overrasket hvis den gutten her blir solgt. Jeg blir overrasket hvis vi får ha ham i to år, sier Solskjær til Rbnett.

MFK-speider Petter Rudi har fulgt Amang i ett års tid og har besøkt spilleren flere ganger i USA, der han har spilt for akademiet SIMA i halvannet år. Nå har U-landslagsspilleren signert for MFK ut 2020-sesongen.

- Han kan spille kant og midtspiss. Han er en liten, eksplosiv spiller som er utrolig sterk i kroppen. En lærevillig, ydmyk og beskjeden gutt utafor på banen. Når han kommer på banen så smeller det plutselig. En spennende gutt som vi har veldig, veldig trua på, sier Solskjær.

I dette videointervjuet kan du også høre hvilken posisjon Solskjær vil forsterke før seriestart og hvilke spillere som har imponert Molde-treneren mest i oppkjøringa.