Sola-Molde 31-24

Den store forskjellen på Sola og Molde søndag het Malin Holta. 22-åringen var en åpenbaring i hjemmelagets angrep, scoret sju mål i hver omgang og var kampens soleklare ener. Molde visste meget godt hva som ventet, men klarte ikke å stoppe hjemmelagets store stjerne.

- Vi har snakket om både henne og Tonje Nøstvold, og hvordan de spiller. Likevel klarer vi ikke å stoppe dem, sier Dusan Poloz til Rbnett etter kampen.

Feilene avgjorde

Molde hang brukbart med det første kvartéret i Åsenhallen, men kastet bort altfor mange overgangsmuligheter og lot etter hvert Sola dra fra. Til pause sto det 13-8 til hjemmelaget, og etter hvilen fortsatte de å dra fra. På det meste ledet de 18-10, men etter en god periode slo Molde tilbake og lå tre mål bak (20-17).

Mot slutten ble det mye slurv igjen, og hjemmelaget vant til slutt komfortabelt 31-24.

- Jeg synes vi var gode i første del av kampen, og vi kom på mange overganger. Dessverre fikk vi ikke utnyttet dem godt nok. Vi gjorde en del tekniske feil, fikk en mental knekk og klarte ikke å hente oss inn igjen. Vi tok innpå dem en periode, men så kom feilene igjen og ødela, oppsummerer Poloz.

Moldes beste

Emilie Hovden ble kåret til Moldes beste spiller etter å ha scoret seks mål i søndagens kamp. 19-åringen var skuffet over tapet, og skjønte ikke helt hvorfor det skar seg.

- Vi var veldig godt forberedte til denne kampen, så jeg vet ikke helt hva som går galt. Jeg har ikke noe godt svar akkurat nå, sier hun.

Nå handler resten av sesongen om å kapre 10. plassen på tabellen, som gir kvalifiseringskamper om fortsatt spill i eliteserien.

- Vi burde ha tatt denne kampen, men heldigvis har vi flere kamper å gjøre det på, sier hun.