Sola-Molde 31-24

- Det var utrolig gøy å spille håndball igjen. Jeg har kun hatt fire treninger med laget, og var overrasket over at kroppen fungerte så bra som den gjorde, sier en optimistisk Isabel Blanco til Rbnett.

Veteranen, som kom til Molde på overgangsvinduets siste dag, har gullmedaljer fra håndball-EM i 2004 og 2008 på merittlisten, i tillegg til at hun har opplevd enorm suksess med Larvik.

Etter 13 måneder på sidelinjen kunne den nybakte moren endelig løpe ut på parketten igjen i bortekampen mot Sola.

- Det var gøy å spille, men det er aldri gøy å tape. Vi kjempet oss inn i kampen igjen to ganger, men så ble vi for lite kyniske. Vi fikk litt gummiarmer og slapp oss ned, samtidig som de kjørte på og spilte på det de er gode på, sier hun.

36-åringen har kontrakt med Molde ut sesongen, og mener mulighetene for å berge plassen på øverste nivå er gode. Forhåpentligvis kommer rutinen hennes Molde-laget til gode i de sju kampene som gjenstår.

- Jeg kan komme med erfaring og råskap, det er jeg god til. Nå ser jeg frem til å komme skikkelig i form, og gleder meg veldig til fortsettelsen. Dette skal vi klare, sier hun.