Du kan også følge kampen på 1FM, som du finner her.

Denne saken vil bli oppdatert undervegs i kampen.

Du kan se webtv-sendning av kampen her (krever abonnement):

MFK-laget: Ethan Horvath, Vegard Forren, Ruben Gabrielsen, Knut Olav Rindarøy, Dulee Johnson, Daniel Berg Hestad, Thomas Kind Bendiksen, Eirik Hestad, Mattias Moström, Mohamed Elyounoussi, Samson Hussani.

Benken: Andreas Linde, Roni Peiponen, Joona Toivio, Per-Egil Flo, Ole Martin Rindarøy, Fredrik Aursnes, Agnaldo, Mushaga Bakenga, Pape Paté Diouf, Sander Svendsen.

KBK: Alexander Hovdevik, Aliou Coly, Dan Peter Ulvestad, Espen Næss Lund, Sondre Sørli, Tor Erik Torske, Mido Mido, Kamer Quaka, Ole Kristian Rødahl, Liridon Kalludra, Daouda Karamoko Bamba.

1. min: Kristiansund går rett i angrep etter avspark og kommer raskt til avslutning. Hotvath er imidlertid med på notene og holder avslutningsforsøket fra KBK-spiss Bamba.

5. min: Molde har ballen mest, ikke overraskende. KBK legger seg bakpå.

10. min: Kristiansund har tatt over initiativet i kampen og har ballen mest nå.

12. min: 0-1! Kristiansund tar ledelsen. Gjestene får store rom i en overgangsmulighet og får spilt seg inn i Moldes 16-meter. Ruben Gabrielsen er uheldig når han skal avverge en avslutning og faller. Kalludra får stå helt alene og setter ballen enkelt forbi Horvath fra en 7-8 meter.

16. min: Målscorer Kalludra må gå av banen med smerter i ryggen. Inn med Bartulsstova og kommer seg til en avslutning nesten umiddelbart.

22. min: Coly header en corner fra Bartulsstova i tverrligger. Helt klart KBK som styrer oppgjøret nå. Molde har tilgode å levere en god avslutning på mål.

26. min: Molde får frispark like utenfor KBKs 16-meter. Kind Bendiksen fyrer av rett i muren.

32. min: Molde har skrudd opp tempoet litt og har nå mer kontroll over kampen. Sliter imidlertid med å komme seg til gode sjanser.

37. min: Fine kombinasjoner av KBK rundt Moldes 16-meter avsluttes med et flaut skuddforsøk signert Bartulsstova. Går langt til side for mål.

38. min: Det ser ut som om Hussani kommer seg til en stor sjanse etter et innlegg inn i KBK-boksen. Dommeren blåser i fløyta og mener Hussani slo ballen med hånda og MFK-spissen får det gule kortet. Hovdevik leverer, uansett om det var hands eller ikke, en klasseredning.

44. min: Molde forsøker å spille seg gjennom KBK-forsvaret på små flater, noe som fører til flere små dueller like utenfor 16-meteren. Quaka felles til slutt og får frispark.

45. min: Pause. Lagene går til pause med 1-0-ledelse til gjestene. Molde leverer helt klart under pari i førsteomgang, og lar til tider KBK styre kampen.

46. min: Solskjær har byttet ut hele laget i pausa. Molde starter andreomgangen bra med en god sjanse til Sander Svendsen i åpningsminuttet.

50. min: Lite annet som skjer i de første minuttene av denne andreomgangen.

60. min: Andreomgangen har vært langt fra spennende i de første 15 minuttene. Lagene kriger på midtbanen, men ingen får skapt noe ut av det.

61. min: Horribel pasning i Molde-forsvaret spiller Diop alene med keeper, heldigvis for Molde er ikke avslutningen god nok.

66. min: Ny god sjanse til KBK skapt av slurvete spill i Molde-forsvaret. Coly får sjansen til å klemme til fra vinkel, men Linde avverger ny KBK-scoring.

72. min: Moldes forsøk på angrepsspill er alt annet en inspirerende for øyeblikket.

75. min: Molde viser litt tendenser og får til et greit angrep. Svendsen blir for kort for det første innlegget. På andre forsøk treffer ballen Flo inne i boksen, men avslutningen blir for svak.

78. min: Molde får frispark i god posisjon, like utenfor KBKs 16-meter. Toivio forsøker seg, men skuddet blir for svakt og Hovdevik kan plukke lett.

85. min: Molde øker presset litt i de siste minuttene, men har ikke klart å sette Hovdevik på en skikkelig prøve enda.

87. min: KBK ligger lavt og Molde sliter med å komme seg gjennom forsvaret.

90. min: Bakenga får en dytt i ryggen inne i KBKs 16-meter og faller over ballen. Dommeren blåser i fløyta, men dømmer hands og frispark til KBK.

90. min: Kampen ender med KBK-seier. Molde overbeviser ingen i dette oppgjøret, men dette er ikke første gang laget leverer dårlig mot KBK i første treningskamp.