Fenerbahces venstreback, Hasan Ali Kaldirim (25), er spent på både kunstgress og vær foran kveldens kamp.

Han vil svært gjerne revansjere sjokktapet i Istanbul.

Rbnett traff på Kaldirim på rusletur rundt Seilet sammen med en av Fenerbahces fysioterapeuter klokka 12 onsdag. Tyskfødte Kaldirim er en høyt rangert spiller i Tyrkia og har flere landskamper på merittlisten.

- Molde er veldig, veldig bra

Han slo mer enn gjerne av en prat med lokalavisa. Kaldirim er rett og slett meget spent foran kveldens kamp.

- Molde er et veldig, veldig bra lag. Det vet vi alt om nå. Molde er også det eneste laget som har slått oss i Europa League hittil, så det må vi revansjere. Det er klart det blir vanskelig, men vi er supertente på å ta tre poeng. Det jeg er spent på er forholdene og hvordan det slår ut med kunstgress på en kald og våt høstkveld. I Tyrkia er kunstgress slett ikke vanlig. Det må være fem år siden sist jeg spilte på kunstgress, sier Hasan Ali Kaldirim til Rbnett.

Spent på kunstgress

Han legger ikke skjul på at Molde har en fordel på grunn av underlaget. Han tror også Molde er et svært robust lag i all slags vær.

- I Istanbul var det rundt 20 grader da vi dro. Så det er en viss forskjell. Men det er kjekt å være her, og vi går for seier. Vi er nødt til å vinne, fastslår 25-åringen.

Ordknapp danske

Like etterpå gikk vi oss på den danske landslagsmidtstopperen Simon Kjær (26), med langt og lyst hår under Fenerbahce-lua. Han var opptatt av den flotte naturen og ville overhodet ikke snakke fotball.

Kjær spilte nettopp avgjørende landskamp for Danmark mot Sverige, som endte med EM-nekt også for danskene.

- Kampen kan jeg ikke snakke om. Det er bare godt å være utendørs og lufte seg i så flotte omgivelser, med bølger på fjorden og snø på fjellene, sier Simon Kjær.