Tornekrattet har gjort avtale med denne puben i Glasgow som hovedkvarter for borte-supporterne til Celtic - Molde på Celtic Park torsdag.

Det er Stig Berild i Tornekrattet som har vært primus motor for pubavtalen. Valget falt på den aktuelle puben etter kontakt med og anbefalinger fra både Celtic Support og Malmø Support.

- Puben heter O’Neill’s Merchant Square og har kapasitet på rundt 600 gjester, så jeg tror det skal holde. Vi har tro på at dette blir bra for tilreisende med blått og hviit hjerte, sier Berild til Rbnett.

Berild sammenligner Merchant Square med Covent Garden i London – et område under tak.

- Du snakker sunnmøring - hvordan henger det sammen?

- Jeg er født og oppvokst i Molde, og har vært Molde-supporter i 32 år. Så har jeg bodd 22 år i Ålesund - men ikke byttet farge av den grunn.

Forventer drøyt 800

MFK forventer at drøyt 800 drar over Nordsjøen til kampen, ifølge Lars Outzen, billettansvarlig i MFK, til Rbnett.

MFK har anledning til å selge 3.000 billetter til Celtic-kampen, men forventet ikke nok interesse til å fylle den kvoten. Outzen sier at de ba om og fikk tilsendt 750 billetter.

– Vi bestilte det vi følte det var behov for, og nå har jeg bare 30 supporterbilletter, og 10-12 langsidebilletter igjen her i Molde. Så har vi bestilt noen ekstra billetter der borte. Hvis vi selger ut alt dette, passerer vi 800 billetter, sier Outzen tirsdag formiddag.

- Så de som tropper opp i Glasgow uten billett, kan fortsatt få kjøpt?

- Vi har en del andre oppgaver der borte enn å selge billetter, men vi vil forsøke så godt vi kan å skaffe billetter til dem som dukker opp.

Tirsdag er dermed status for Celtic FK - Molde FK at 430-40 rene billetter solgt, samt at to charterfly drar over.

- Det ene er supporterflyet, og så er det i tillegg solgt noen pakker på spillerflyet der også ansatte og styremedlemmer er med, sier Outzen.

Inntil 1000 på Ajax?

- Hvordan går salget til Celtic-kampen på torsdag i forhold til Ajax-kampen?

- Til Ajax-kampen har vi solgt 550 billetter allerede, som rene billetter utenfor pakker. Vi har nettopp fått ny forsyning på 300 supporterbilletter, så vi har rikelig. Til Ajax-kampen ser vi for oss at det blir mellom 800 og 1000 herfra, sier Outzen.

Ajax - MFK spilles som kjent 10. desember.

- Så salget til den kampen er hetere enn til Celtic-kampen?

- Ja, egentlig. Amsterdam er jo enklere å komme seg til enn Glasgow. Dit er det jo reneste melkeruta.

For den som er interessert i billetter, er det ifølge Outzen enklest å henvende seg på epost til billett@moldefk.no