- Vi forventet ville tilstander og enormt trøkk. Dette overgår alt jeg hadde forventet. Det kan umulig ha vært slikt trøkk og slik allsang på denne puben noen gang tidligere, spesielt ikke på en hverdag midt på dagen. Onsdag kveld fikk vi telefon fra en beboer i Damvegen som reagerte på syngingen. Hvordan skal det gå i kveld? undrer pubvert Joackim Beenfeldt på Sportspuben 1911.

Rbnett fikk like etterpå høre fra en turgåer på Varden som påsto at han hadde hørt skottesangen helt opp dit. På 1911 kunne vi kun observere to uniformerte MFK-tilhengere torsdag ettermiddag. Det var Stian Simonsen og Hanne Flemsæter.

- Galimatias!! Vi blir fullstendig overrumplet og overdøvet – på vår egen pub!! De skubbet visst nesten inne dørene her i god tid før det egentlig skulle åpne, sier Hanne Flemsæter.

- Det er herlig å være her. Magisk.  Jeg har aldri opplevd maken til stemning i Molde. Visst var det trøkk i forkant av kampen mot Ajax, men det er ingenting mot det skottene steller i stand. Kjempefolk! Jeg har allerede blitt invitert til flere steder når vi skal over til Glasgow, sier Stian Simonsen.

- Tornekrattet skal slite for å matche disse i kveld, konkluderer han.

Også på Brygga pub, tidligere Tangenten, er det nå stinn brakke og allsang. Hele uteserveringen er også stappfull av skotter i feststemning.