Moldes tidligere svømmer Marie Nygård var den som åpnet moteshowet før hun sjøl var en av mange som tok turen over catwalken.

– Årets vårnyheter er inspirert både av skarpe og duse farger. Også glitter er lov i vårmotene. Kanskje du er av de som har glemte å rydde i klesskapet. Da kan det være at det dukker opp noe flott fra syttitallet. I så fall er sjansen stor for at akkurat de klærne vil være midt i blinken denne våren. Motebildet i år er forøvrig allsidig, der det meste er lov. Også klærne på vårt moteshow er som dere vil se allsidig. Her er det noe for alles smak, både for kvinner, herrer og barn. Kanskje du finner noe som frister, sa Nygård før mange modellene overtok showet.

Trude Nistad, som designer sine egne moter og som har butikk i Storgata, var med og viste fram festklær for både han og henne. Ellers var disse butikkene med på lørdagens arrangementet:

Mio Bao, Days Like This, Skotøyhallen, Louise Odier, Aandahls, Urban, Jack & Jones, VIC, Volt, Claire Bianco, Brillehjørnet, Lindex, Bik Bok og Høyer.