Kvalifisering til 1. runde i NM-cupen.  Tomrefjord-Sunndal 2-2  (4-5 etter ekstraomganger)

Kampen begynte med et klart Sunndal-overtak, Tomrefjord var usedvanlig tafatte hele den første omgangen. Det ble ikke bedre da Erik Ruud Ramsli sendte gjestene i ledelsen etter 33 minutt. I pausen manet trener Gunnar Eik spillerne til innsats, men det tok litt tid før det virket. Etter 65 minutter økte Sunndal til 2-0 ved Lars Emil Flakk. Da trodde mange at løpet var kjørt. Det var det ikke, Tomrefjord satte i gang en skikkelig innspurt. Etter 73 minutter scoret Kennet Eik Frostad etter en corner, åtte minutter seinere utliknet Jørgen Gravdehaug på straffe. Deretter ble det ikke flere mål, heller ikke i ekstraomgangene. Det var klart for straffekonkurranse.

Her mestret Sunndal nervene best. Bare to av Tomrefjord-spillerne klarte å skyte ballen i mål, da Sunndal satte inn sin tredje var slaget tapt for Tomrefjord, Sunndal-spillerne kunne juble hemningsløst.

Ute på banen var det mye kjemping og lite finspill. Dommer Modulf Holm delte ut to gule kort til hvert av lagene, men det var ingen stygg kamp. Men det så dramatisk ut da Sunndals Kevin Dyrhaug gikk i bakken i straffefeltet, ble liggende urørlig og måtte bæres ut på båre.

For tilskuerne ble det en kald kveld på Vestnes idrettspark, og skuffelsen var stor da slaget var tapt. Spilleforholdene var fine, Joar Kirkeslett hadde gjort en utmerket jobb med snørydding tidligere på dagen.