Arrangøren MOI trim og rekrutt kunne ikke be om bedre forhold og større oppslutning. Da Rbnett snakket med Stig Vasseng og Mona Hustad klokka 13 søndag, hadde de ennå ikke oversikten. Men begge kunne fastslå at det er godt over tusen store og små på skidag på Skaret. Og på parkeringsplassen hadde de knapt nok opplevd maken til pågang tidligere.

– Det er et herlig skue. Et skikkelig dugnadsarrangement. Lokale bedrifter støtter opp, idrettsklassen på Romsdal gjør en kjempejobb for oss, og så har vi de frivillige i gruppa vår. Men vi er ikke mange. Likevel går denne kabalen opp. Dette er en drømmedag, alt klaffer. For en god stemning! sier Stig Vasseng, som er leder i MOI trim og rekrutt.

-– Vi har arrangert barnas skidag i 12-13 år nå, så konseptet sitter. Moro at det blir stadig flere folk som tar turen hit! For mange barn er dette det første skirennet de går. Og med foreldre, søsken og kanskje besteforeldre med på laget, er det en fryd. Alle får medalje og godsaker etterpå. Alle er vinnere, sier Vasseng.

Les fyldig reportasje fra Skaret i mandagsavisa.