Tittelen på årets revy er «I samme båt». Revyen startet med en reise i vikingtida, der målet etter hvert ble ganske uklart. Innslaget et var fullt av ablegøyer, tonen for resten av kvelden var satt. Aktuelle saker i lokalmiljøet ble satt under lupen og presentert på en underfundig måte. Dette gjaldt både det lokale busstilbudet, Møreaksen og livet på venteværelset til legen.

Men det var også plass til mer alvorlige tema, som hetsing av unge på nett. Her ble Benny Borgs kjente vise om en spennende dag for Josefine til en skremmende dag for den stakkars jenta når hun fikk se det stygge som var skrevet om henne på Facebook.

Kommunereformen er et naturlig tema for enhver revy, her gikk det på Vågstrandas ønske om å komme til Vestnes for å få et bedre liv der. For det kan berge skolen på Vågstranda, i Vestnes legger man vel ikke ned grendaskoler, eller hva?

Apropos Vågstranda: Vestnes teaterlag har med vågstrandingen Tormod Lien på laget, til gjensidig glede. Tormod med sine mange ansikter har sentrale roller gjennom hele revyen, han er en av dem som løfter revyen. Han klarer både alvorlige og mer lystige roller, der han virkelig åpnet latterdørene til publikum når han tok for seg den nye ekteskapslovgivningen som gjør at ordfører og varaordfører kan vie folk. Hva med å gå foran med et godt eksempel sjøl?

Gjennom hele revyen får vi servert sangnummer med stor innlevelse og intensitet. Sangerne blir backet opp av et  samspilt orkester under ledelse av Knut Olav Skrove. Lyd og lys fungerer også utmerket, nå venter nye forestillinger de fire neste dagene.

Etter forestillingen fikk revyfolket blomster og takk for innsatsen. Ordfører Geir Inge Lien ga sin bukett til navnebror Tormod Lien, deretter var et gratulasjoner fra teaterlaget i Tresfjord og blomster til Randi Bergundhaugen, som har en viktig rolle i bakgrunnen med blant annet kostymer og sminke. Janne Iren Holseter har hatt instruksjonen sammen med Erland Engan fra Lånkerevyen, et vellykket samarbeid.