Molde: Volkswagen Golf ble solgt i hele 78 eksemplar i Romsdal i 2017.

– Golf er tilgjengelig med alle tenkelige teknologier under panseret. Den helelektriske E-golfen er mest populær, men det går også godt av den enkle med bensinmotor. I tillegg har vi den med dieselmotor eller plugin-hybrid, forteller selger Henning Lund hos Møller bil.

– Samtidig passer Golf for alle, fra ung til gammel. Det er det som har preget Golf i alle år. Man velger den versjonen som passer best til egen smak og behov, sier daglig leder Thorstein Foss.

Sammen forteller de av hybridversjonen, GTE, har vært spesielt gunstig avgiftsmessig.

– El-versjonen tror vi er svært populær fordi den ser ut som en «vanlig» bil. Ikke alle andre elbiler gjør det, sier Lund.

– Vi går inn i et spennende år i 2018. Det snakkes veldig mye om elbiler, men vi tror ikke alle er klare for det enda. Vi ruster oss for å vise hele spekteret av bilmodeller og drivlinjer, sier Foss.

2017 ble ikke et spesielt godt år for Volkswagen lokalt hvis man ser bort ifra Golf. Totalt ble det 159 biler.

– Det ble en del omstilling i 2017, nå har vi inne en del nye selgere og skal ansette flere. Vi styrker oss for å gjør det bedre i år, sier Foss.

– I år kommer tre nye modeller, ny Polo, nye Tiguan Allspace og T-Roc som har premiere torsdag. Det blir et spennende år, sier selger Lund.

Mest populære bilmodeller i Romsdal i 2017:

1. Volkswagen Golf 78

2. BMW i3 61

3. Skoda Octavia 58

4. Mitsubishi Outlander 53

5. Toyota C-HR 52

6. Toyota RAV4 51

6. Nissan Qashqai 51

8. Peugeot 3008 41

9. Toyota Yaris 40

10. BMW 2-serie 37

Torsdag er det premiere på nye T-Roc. Foto: Erik Birkeland