Eirik Haugan og Kråpet Ultras vant likegodt alle turneringene de stilte i denne jula. Nå vil Haugan rykke opp med Hødd.

I finalen mot det tradisjonsrike Elnesvågen-laget E2 vant de 2-0. Dermed kunne de løfte sin tredje pokal, etter seire også i turneringene i Kristiansund og Vestnes. Eirik Haugan var godt fornøyd etter kampslutt.

– Det var litt jevnere her, spesielt i kvartfinalen og finalen. Vi var kanskje litt slitne, etter to tøffe turneringer. Så vi var ikke på vårt aller beste i dag, sier Haugan.

Nå venter en ny sesong med Hødd, hvor han har signert kontrakt ut neste år.

– Målet vårt er å rykke opp. En klubb som Hødd hører ikke hjemme i 2. divisjon, sier han.

Inviterer neste år også

Stig Arild Gjerde var både blant arrangørene og spiller på E2 som tapte finalen. Tidligere har det blitt tre turneringsseire, men han tok finaletapet med fatning.

– Det er ikke så surt, nei. For min egen del synes jeg det gikk greit, selv om jeg slet med en lysk som hemmet meg litt, sier Gjerde.

Han var godt fornøyd med gjennomføringen over to dager i Frænahallen.

–  Arrangementet har gått etter planen. Vi inviterer igjen neste år vi, kanskje til en enda større cup, sier Stig Arild Gjerde.

De to finalelagene slo ut Cosa Nostra og Reknesbanden i semifinalene. Totalt var det påmeldt 24 lag i herreklassen til årets Romjulscup.

Stig Arild Gjerde både arrangerte og spilte seg fram til finale i Elnesvågen. Han var godt fornøyd med gjennomføringen. Foto: Kristian Havnes Klemetzen