At også de gode lærene og instruktørene ga seg med i koret gjorde ikke seansen mindre, men avslutningen med godt over hundre stykker som sang «Jul i svingen» tok julekaka!

Flott ungdomskor

Før det hadde kulturskolens «trestett» - en minimert kvartett - sunget noen nydelige julesanger med høg gåsehudfaktor, og konferansier  Ole Andreas Silset antydet nesten at det begynte å dufte julemat bare av rein stemning. Et flott ungdomskor fra kulturskolen med klokkeren sang var nok et eksempel på seriøs kvalitetsatsing fra de impliserte, deriblant jentene sjøl.

Musikklinja ved Molde videregående skole - som neste onsdag skal ha sin egen og årlige konsert i Bjørnsonhuset - bidro på raust og vakkert vis med to nydelige sanger, en med reint jentekor og en med alle gutta og. Ikke mindre reint hørtes det ut, heller. Strålende sang, og når scenografien i kirka var preget av skinnende og rødt lys, var det en flott setting lydlagt på beste vis. God lyd!

Lysende sangstjerner

Kveldens absolutt mest forventningsfulle var de unge sangere i barnekorene fra de forskjellige skolene i byen, og snakk om lysende sangstjerner som fikk sin kirkekonsert-debut! Flott og rørende for  både foreldre, besteforeldre og alle blant publikum, og - igjen - velklingende sanger fra «Jul i Svingen».

Molde domkirke viste seg igjen som en flott arena for en slik julekonsert, og en flott innsats både fra voksne, ungdom og lærere ved kulturskolen. Reineste julegavepakningen for våre ører!