Julie Kvalsnes, Vilde Ellevseth Svensli og Alise Halse Brunvoll, 8 år, klarinetter:

– Vi går på Nordbyen, to i A og en i B. Da blir det to aper som krangler om en banan! A og B, liksom… hehe. Det er kult å spille i korps. Vi får lov å spille… plutselig. Det er litt skummelt å spille for så mange mennesker. Vi grugleder oss! Det som er vanskelig i korps er å vite helt hva man skal gjøre. Første konserten i dag, så det er litt spesielt, da.

Øystein Raustøl Dahle, 10 år, trompet:

– Det er mange i klassen som spilte i korpset, og jeg fikk lyst til å prøve. Det har absolutt vært så moro som jeg trodde det skulle bli, og det aller artigste er å spille konsert.

Malin Hole, 8 år, saksofon:

– Musikken i korps er så fin. Og så er jeg veldig glad i saksofonlyden, fordi en gang var vi på hytta til noen vi kjente, og der hørte jeg en så fin melodi med saksofon på. Det er to andre som spiller saksofon i klassen min også.

Sebastian Kosberg Bredin, 8 år, klokkespill:

– Jeg begynte nettopp, men jeg kan melodien jeg skal spille. Skal du høre? Mamma spiller fløyte og pappa piano, så det er kanskje en liten arv der, da. Jeg visste vel ikke akkurat hva jeg skulle gjøre i korpset, men i hvert fall at jeg skulle spille.

Sofie Woie, 8 år, trombone:

– Jeg begynte fordi det så så gøy ut i korpset. Og det er det også. Jeg spiller trombone, men syns ikke den er noe tungt i det hele tatt. Litt skummelt med konserter, fordi det er så mange som skal se på. Men morsomt når de klapper da. Storebror er junior i korpset.