Onsdag ble de siste kampene av gruppespillet i Youth League spilt. Gruppevinnerne gikk direkte til åttedelsfinale i den europeiske ungdomsturneringen, mens gruppetoerne må gjennom playoff mot et lag fra den andre delen av turneringen – nemlig delen for nasjonale mestere – for å komme dit.

Det er i denne delen av turneringen MFK-juniorene har vært med, etter at de kvalifiserte seg gjennom cupfinaleseieren i fjor. Ettersom Molde har slått ut UC Dublin (Irland) og FC Zimbru (Moldova) i sine to første kamper, ble det klart at de er klare for playoff.

Får hjemmekamp

Mens de to første rundene har vært dobbeltoppgjør med hjemme- og bortekamp, vil playoffen være én enkeltkamp med den nasjonale mesteren som hjemmelag. Molde vil altså få hjemmekamp uansett hvilken motstander de får.

Trekningen er mandag klokka 14.30. Playoff-kampen spilles 6. eller 7. februar.

Dette er gruppetoerne som Molde kan møte: Manchester United, PSG, Atlético Madrid, Sporting, Spartak Moskva, Feyenoord, Monaco, Real Madrid.

Gruppevinnerne som er videre til åttedelsfinale: Basel, Bayern München, Chelsea, Barcelona, Liverpool, Manchester City, Porto, Tottenham.