Meldte seg

Politiet gikk ut i media og etterlyste vitner, og ba også syklisten melde seg, noe han også gjorde noen dager seinere. Mannen, som er i 30-åra, fortalte gjennom sin advokat, Roy Peder Kulblik, at han hadde en helt annen forklaring på hva som hadde skjedd enn det kvinna hadde.

– Han erkjenner ikke straffskyld, han sier at han ikke har slått. Han forklarer at det tvert imot var han som ble slått, sa advokat Roy Peder Kulblik til Romsdals Budstikke da.

Trafikal hendelse

Politiet har siden den gang vært sparsommelige med opplysninger. I en epost til Romsdals Budstikke, sa etterforskningsleder Kjell O. Moen følgende i midten av september:

– Det er en trafikal hendelse som er utgangspunkt for konflikten. Videre etterforskning vil dreie seg om å få avdekke både dette og hva som skjedde ved Bunnpris. I en slik sak er det vanlig å avhøre både fornærma og mistenkte flere ganger, spesielt dersom det er motstridende beskrivelser.

Ønsker ikke å uttale seg

Hendelsen, eller deler av den, skal ha blitt fanget på video som politiet har sikret seg.

Romsdals Budstikke har de siste 2,5 månedene gjort flere forsøk på å få svar fra politiet om hva som skjer i saka, uten å ha lyktes med dette. Tirsdag svarer imidlertid etterforskningsleder Kjell O. Moen på en sms at saka ikke er ferdig etterforsket og at de ikke ønsker å uttale seg om status nå.