Flere kostbare boliger har skiftet eier i løpet av høsten. Klikk deg inn på kartet for å se hvilke eiendommer som er solgt der du bor.

Dyrest i Molde

På toppen av lista (fra og med 1. september til 26. november), finner vi en bolig oppe i Kringsjå boligfelt i Molde. Anders Sandvigs veg 8 ble solgt for 7,1 millioner kroner fra Ida Cecilie Svae til Tonje Hungnes og Nils Korperud.

Nest dyrest ble en bolig i Høgnakken i Molde. Tranebærvegen 10 ble solgt for 7 millioner kroner fra Frode Hjellset og Marie Sæter Hjellset til Line Giske Dragsund og Georg Nikolai Johnsen.

Deretter følger det to leiligheter i Molde: en i Statsrud Astrups gate 2, og en i Glomstuvegen 41 A, begge, som ble solgt for henholdsvis 6,6 og 6,3 millioner kroner.

Alle de ti dyreste kjøpene gjelder eiendommer sentralt i Molde samt Årølia.

Utenom Molde

Når det gjelder overdragelser utenom Molde kommune, så er det en på Åndalsnes som var dyrest. Sakariasgata 6 ble nå i november solgt fra Nykia Boliger As til Borgny E. Alnes Monge for 4,6 millioner kroner. Deretter følger Nedre Haukåsvegen 92 i Elnesvågen, som ble solgt for 4,25 millioner kroner fra Anton Havnes, Reidun Havnes og Kolbjørn Havnes til Wenche Johanson Lyngstad og John Arne Lyngstad i slutten av september.

Anders Sandvigs veg 8 i Molde ble solgt for 7,1 millioner kroner i november. Foto: Google Maps
Tranebærvegen 10 i Høgnakken ble solgt for sju millioner kroner. Foto: Google Maps