Molde starter med følgende 11 i kveld: Byttingsvik – Moe, Roseth, Breivik – Mordal, Hestad, H. Svendsen, T. Svendsen, Hagbø – Markovic, Gussiås.

På benken sitter Iversen, Wenaas, Jenset, Langset, Dahl, Nerland, Ranheim.

Det betyr at Leo Skiri Østigård og Erling Braut Håland ikke spiller kveldens kamp. Under cupfinalen måtte Skiri Østigård forlate banen før pause etter en smell i hodet.

Nedenfor følger høydepunktene fra Aker stadion. Trykk F5 for å oppdatere siden.

2 min: Stor Molde-mulighet allerede før halvannet minutt er spilt! Sivert Gussiås header fra 6-7 meter, men spissen får ikke nok kraft i hodestøtet til at ballen går i mål.

10 min: Hjemmelaget har åpnet klart best, og har vært farlig frampå fire ganger allerede. Om det fortsetter slik, tar det nok ikke lang tid før den første scoringen kommer.

19 min: Bortelaget er mer med nå, men skaper ikke noe foreløpig. MFK stiller for øvrig som vanlig i 3-5-2. Framme på topp ligger Sivert Gussiås og Eman Markovic, som har gitt Zimbru-forsvarerne problemer flere ganger.

29 min: Molde med lekkert angrep. Mordal spiller vegg med Tobias Svendsen, og legger ballen inn i feltet. Der er det tre MFK-spillere som kommer stormende, men en Zimbru-forsvarer kommer først på ballen og får gitt til hjørnespark.

36 min: Ny solid MFK-kontring. Markovic, Hestad og Gussiås kombinerer raskt og fint. Til slutt er det sistnevnte som får ballen inne i feltet. Han går over ende i en duell, og vil ha straffespark. Den islandske dommeren vinker imidlertid spillet videre.

42 min: Thor-Olav Moe får seg en smell og må forlate banen. Inn kommer Christian Dahl.

45 min: Da tar lagene pause, og vi er fortsatt like langt. Molde åpnet klart best og skapte noen sjanser innledningsvis. Utover i omgangen jevnet det seg mer ut.

46 min: Da er vi i gang igjen. Molde har gjort ett bytte i pausen. Henrik Jenset erstatter Martin Ove Roseth.

47 min: Så får gjestene fra Moldova sin største sjanse hittil. Victor Stina skyter like over fra innenfor 16-meteren. Dersom MFK slipper inn mål her, er de nødt til å score minst to mål for å gå videre.

50 min: Nå svinger det her. Gussiås kommer seg til et skudd, men ballen blir blokkert. Så kontrer Zimbru og kommer seg til en brukbar mulighet.

58 min: Gussiås med nytt skuddforsøk, denne gangen fra utenfor 16-meterstreken. Keeper redder greit.

61 min: Kjempemulighet for Molde! Markovic blir spilt gjennom og kommer alene med keeper. En Zimbru-forsvarer er i ryggen på MFK-angriperen og presser fram en dårlig avslutning.

74 min: 1-0! Så sitter den endelig for hjemmelaget. Gussiås vinner en hodeduell på midtbanen, og legger ballen ned til Hermann Svendsen. Han sender kula videre til Tobias Svendsen, som setter fart mot målet. I perfekt tid slipper han ballen gjennom til Gussiås, som har løpt seg fri og banker inn ledelse til MFK.

84 min: Zimbru flytter opp folk, men greier ikke å skape noe foran Molde-målet. I stedet får hjemmelaget rom å kontre i, men de har ikke maktet å utnytte det så langt.

90 min: 2-0! Tobias Hestad sikrer avansementet. Lars Josef Ranheim, som nylig ble byttet inn, dribler seg forbi og serverer ballen til Hestad. Han bredsider ballen i mål. Like etterpå blåser dommeren av kampen, og MFK er videre i Youth League.