ELNESVÅGEN: MX sport & fritid Elnesvågen AS gikk konkurs for tre uker siden. Nå har 3S Holding overtatt boet og vil åpne en Intersportbutikk i de samme lokalene.

Opphørssalg

– Dette er veldig ferskt så alle detaljene er ikke klare, men vi vil komme i gang så snart som mulig, sier Jan Åge Wiik fra Kristiansund. Wiik står bak 3S Holding sammen med Frode Wiik og Ove Kanestrøm. 3s Holding eier fra før en rekke sportsbutikker, blant annet Intersport på Molde Storsenter og G-Sport på Roseby i Molde.

3S Holding har nå kjøpt opp varelageret til MX Sport.

– Vi har kjøpt opp boet etter MX sport og planen er å ha et opphørssalg i neste uke, og så komme i gang med ordinær Intersport-butikk i de samme lokalene uka etterpå, sier Wiik.

– Det blir en fullsortiment sportsbutikk, med alt det som folk forventer å finne i en sportsbutikk. I tillegg har MX Sport jobbet veldig mye mot klubb, med avtaler med lokale klubber og idrettslag. Jeg håper vi kan fortsette med det. Vi ønsker å ha en solid tilknytning til den lokale idretten, sier Wiik.

Stort potensial

Ifølge regnskapstallene hadde MX sport underskudd i flere av de siste åra før det ble stopp.

– Hvorfor satser dere i Elnesvågen?

– Vi ser et potensial, og er trygge på at det skal være mulig å drifte en sportsbutikk der. Vi har jo også flere sportsbutikker fra før i Nordmøre og Romsdal og så det derfor som naturlig å ha en i Elnesvågen når muligheten bød seg, sier Wiik.

Lokal butikksjef

Wiik sier videre at det blir ansatt lokale folk på den nye butikken. Jo Petter Nerlandsrem, som eide og drev MX sport & fritid Elnesvågen AS i 16 år, blir butikksjef.

– Han er en veldig positiv mann med et veldig godt renommé og vi håper han vil bidra til at det gode forholdet til lokalmiljøet fortsetter, sier Wiik.

Gleder seg

Nerlandsrem sjøl er svært fornøyd. De siste ukene har det vært jobbet hardt for å få til en løsning som sikret fortsatt sportsbutikk.

– Hvordan blir det å gå fra å være eier til ansatt?

– Det kommer til å gå veldig bra. Dette blir kjempefint. Jeg ser fram til å få solide eiere i ryggen, som vet hva de driver med. Jeg er minst like motivert som før, sier Nerlandsrem.