MOLDE: Ett år har gått siden publikum stiftet bekjentskap med de tre gutta Knut (Bjørnar Lisether Teigen), Hallvard (Hugo Mikal Skår) og Thomas (Lars Melsæter Rydjord) som starter bandet Kommu9kazjon for å få draget på damene – og faktisk får en hit med låta og videoen «Midt i livet».

Synkron boyband-dansing

Nå er det klart for oppfølgeren, Midt i livet 2: Nå skjer det på Teatret Vårt.

I utdragene Romsdals Budstikke fikk se mandag ligger det an til både synkron boyband-dansing når de slår seg i pussen til fest og gode råd på vegen til den første daten på Glass.

– Spørsmålet er jo om gutta har funnet den store kjærlig- heten. Vi har laget en fest- ramme for å lufte problemstillingene rundt det. For man tror jo ting skal bli rosenrødt når det skjer, men slik er det ikke, sier Bjørnar Lisether Teigen, og forteller at det både blir nye låter og større format på forestillingen.

Optimistisk budskap

Dessuten har Hesthagen, manageren, tatt en frekk en og skrevet sin egen låt. Publikum får dessuten et par nye karakterer, i Trude og parterapeuten Frank.

– Det er en udelt glede med større scene. Og man trenger ikke ha sett del 1 for å se denne, sier Hugo Mikal Skår.

– Var det vanskelig å skrive del to?

– Det var jo noe på gang når den første sluttet, så det var ikke egentlig vanskelig. Utfordringen blir heller å ha utvikling nok, sier Teigen.

– Og hvordan går det med gutta..?

– Det kan vi jo ikke røpe. Men vi kan si noe om at det går opp og ned i livet, humrer Teigen.

– Og at det viktigste er å være optimist. Uansett, sier Lars Melsæter Rydjord.

Over 1.000 solgte billetter

Teatersjef Thomas Bjørnager forteller at de har jobbet med å finne det riktige tilbudet til julebordsforestillingene.

– Når Bjørnar var gira på å skrive del to, var det ikke en vanskelig beslutning å ta, sier han.

Teatret Vårt opplyser at over 1.000 billetter er solgt og reservert til Midt i livet 2 – som spiller sju ganger i Molde før jul, og 9-10 forestillinger på mindre steder – og selvsagt på Kleive –etter nyttår.

Forestillingen har premiere 23. november kl. 19.30 på Teateret Vårt.