På Kiwi-butikken i Malmefjorden er den hittil anonyme vinneren fortsatt det store samtaleemnet. Onsdag disket butikksjef Morten Skaar opp med marsipankake og kaffe til kundene sine, for å feire den uvirkelige gevinsten.

– Klart vi må markere en så stor begivenhet. Dette er vår måte å gratulere vinneren på. Vi aner heller ikke hvem det er, og kanskje må vi vente helt til skattelistene kommer neste år før vi får svaret, ler butikksjefen.

I kassa bekrefter Marita Kristengård at lottogevinsten og hvem som vant den er det kundene snakker om. Folk klør seg i hodet og lurer på hvem det er som plutselig ble søkkrik og har nok penger for resten av livet.

– Vi lurer, vi også. Klart folk er nysgjerrige. Det kan jo ikke være lett å holde en så gigantisk gevinst hemmelig i lengden. Jeg har hørt snakk om at det er en kar her i bygda som vant, men aner ikke om det stemmer. Det er jo mange kunder her som ikke nødvendigvis bor i Malmefjorden, sier Marita.

Hun merker at det er et bra trøkk rundt tippekassa om dagen. Da Rbnett var innom butikken var det flere som leverte inn en kupong eller to i anledning VikingLotto-trekningen.

– Før var det Verdal'n som var lottobygda, nå er det Malmefjorden! kommenterer en spiller som vil være anonym.