Molde får en ny menighet. Mandag og tirsdag skal Troens Ord ha vekkelse- og helbredelsesmøter i Molde rådhus. Fra 12. november starter den nye menigheten med ukentlige møter i Molde.

– Vi er to som står bak dette. Både Unni-Elisabeth Støver og jeg har følt dette kallet fra Gud, og nå var tida inne for oss å starte opp, sier Schistad Lundhaug.

Pinsekarismatisk

Hun er til daglig sjølstendig næringsdrivende i helse- og velværekonseptet Forever, og dette skal hun fortsette med også nå som hun blir pastor i ny menighet i Molde.

Initiativtakerne kaller Troens Ord for en frittstående pinsekarismatisk trosmenighet.

– I Molde har man allerede pinsemenigheten Sion. Hva er forskjellen på den og Troens Ord?

– Det er ikke den store forskjellen. Vi er begge opptatt av å bygge Guds rike i Molde og spre evangeliet. Men menigheter har forskjellige stilarter, og folk må finne ut hvor de sjøl føler seg heime.

Mentzoni kommer

Til møtene i Molde rådhus har Troens Ord hentet inn Karl-Axel Mentzoni som har vært pastor i Sion Molde tidligere. Også Jens Garnfeldt, pastor i pinsemenigheten i København og han som driver Mission to Europe, vil delta i møtene.

– Hvor skal Troens Ord holde til i Molde?

– Vi starter med første møte søndag 12. november i Reknes ungdomshus. Her blir det møter hver søndag kveld. Vi jobber med å skaffe oss andre lokaler i Molde sentrum. På møtene våre blir det forkynnelse av ordet, lovsang og bønn. Vi står veldig på Bibelens løfter, og Skriften er viktig for oss. Det ligger også i navnet på menigheten, sier Astrid Lind Schistad Lundhaug.

Hun forteller at de har fått mye respons etter at de begynte å fortelle om Troens Ord.

– Vi har også kontaktet de andre menighetene i byen og fortalt dem om planene våre, sier Schistad Lundhaug.