I dag kan kampen om seriemesterskapet i 2. divisjon bli avgjort. Molde Fotballklubbs damelag leder avdeling 6 - to poeng foran Fortuna. Søndag klokka 14 møtes de to lagene til det som kan bli en ren seriefinale på Aksla stadion.

Kampen vises i videovinduet og er produsert i samarbeid med Streambird og Sunnmørsposten. Kommentator er trenerlegenden Svein Slinning.

Seier sikrer seriemesterskapet. Med seier er MFK seriemester. Med uavgjort kan Molde klare seg med uavgjort også i siste seriekamp mot Byåsen 2. Med tap er det all grunn til å tro at seriemesterskapet glipper. Fortunas motstander i siste serierunde er nemlig Nidelv, som ligger desidert sist på tabellen med ett eneste poeng.

MFK-damene har toppet tabellen gjennom hele sesongen. Etter feilskjæret borte mot Trondheims-Ørn 2 i siste kamp, øker presset inn mot årets viktigste kamp så langt.

Mari Wenaas (t.v.) er tilbake i MFK-laget til søndagens toppkamp mot Fortuna. Hun var ute med karantene da laget tapte mot Trondheims-Ørn 2 forrige helg. Foto: Per Tormod Nilsen