Tomrefjord – Eide/Omegn 0-0: Det var smått utrolig at kampen mellom Tomrefjord og Eide i 4. divisjon endte uten scoringer. Begge lag hadde store sjanser til å sette flere scoringer i mål, men gang etter gang ble mulighetene misbrukt.

Flest hadde hjemmelaget, som kanskje fikk den aller største muligheten halvannet minutt på overtid da Erlend Søberg ble spilt fri av Yngve Eik Frostad. Søberg greide imidlertid ikke å sette ballen mellom stengene alene med Eide-keeper Bernt Gunnar Visnes, og lagene måtte dele poengene.

– Da Erlend kom gjennom der så tenkte jeg at nå har vi tre poeng. Han scorer på dem ni av ti ganger, så det var jeg ganske sikker på. Men det ville seg ikke helt, sa Tomrefjords lovende venstreback Frostad.

Fornøyd Eide-trener, skuffet Tomrefjord-trener

Han ble kåret til banens beste spiller av en lokal jury, noe som var fortjent – spesielt etter en meget god andre omgang.

– Venstresiden vår herjet til tider bra for oss, oppsummerte Tomrefjord-trener Gunnar Eik etter kampen.

– Vi er skuffet over at vi ikke vinner. Vi fikk sjansene vi trengte, men det ville seg ikke, sa Eik videre.

Like skuffet over det ene poenget var ikke motstanderlagets trener, Hans Moe. Han sa midtveis i andre omgang til Rbnett, at han ville vært fornøyd med 0-0 på det tidspunktet, og med et par feite Tomrefjord-sjanser mot slutten hadde ikke det standpunktet endret seg etter 90 spilte minutter.

– Vi er godt fornøyd med ett poeng. Dette er en vanskelig bortekamp, så uavgjort her er brukbart, sa Moe.

Godt samspill

Ifølge Yngve Eik Frostad, så er det ikke første gang i år at Tomrefjord misbruker målsjanser. Også tidligere i sesongen har laget skapt gode muligheter, uten å få uttelling i form av scoringer.

– Det har dessverre vært en tendens. Vi kommer til mange sjanser, men vi får ikke ballen i mål ofte nok. I dag skal vi punktere kampen lenge før Erlend Søberg får sin sjanse på overtid. Derfor er det nok Eide som er mest fornøyd med det ene poenget. Det er forbanna surt at vi ikke greier å vinne, mente Frostad.

Sammen dannet de en meget god duo på Tomrefjords venstreside. Gang på gang kom Frostad på overlapp, mens Søberg vandret inn i banen. I den andre omgangen var denne sida meget sterk.

– Jeg elsker å spille venstreback når Erlend er foran meg. Vi har et veldig bra samspill. Det er rett og slett dritartig når vi får spillet til å sitte, sa Frostad.

Rbnett var for øvrig på plass og viste kampen direkte. Høgdepunktene kan du se øverst i saka.