Molde-supporternes stampub, Sportspuben 1911, kan bli stengt 4. desember. Det kommer fram i et innlegg på Tornekrattets hjemmesider. Styret i Tornekrattet skal ha blitt orientert om dette i et møte med ledelsen ved Quality Hotel Alexandra for en uke siden.

– Vi er i dialog

Svein Erik Jenset, leder i Tornekrattet, bekrefter dette overfor Romsdals Budstikke.

– Vi har fått beskjed om at Choice ønsker å stenge 1911, men vi er i en dialog og siste ord er ennå ikke sagt i saken.

– Hva er grunnen til at Choice vil stenge dørene?

– Jeg vil ikke gå konkret inn på hva som ble kommunisert i dette møtet. Vi er i dialog. Så selv om beskjeden per nå er at 1911 skal stenge 4. desember, så tror vi at vi vil finne en løsning som gjør at vi har et lokale også neste år.

Eget selskap?

Sportspuben 1911 drives i dag av Quality Hotel Alexandra AS.

– Kan det være aktuelt for Tornekrattet å etablere et eget selskap som står for driften?

– Det er riktig at per i dag så er det gjennom hotellet at virksomheten drives. Vi må nå se på alle løsninger som aktuelle, sier Svein Erik Jenset.

– Er det dårlig økonomi i 1911?

Undersøker andre alternativer

I innlegget på Tornekrattets hjemmesider skriver de at «dialog med den sentrale ledelsen i Choice vil bli innledet, samtidig som vi undersøker andre alternativer».

– Kan det være aktuelt å finne andre lokaler, Jenset?

– Primærønsket er å være der vi er i dag – 1911 er stedet vårt, her har vi vært i sikkert 15 år. I nåværende situasjon må vi dog se på andre alternativer som aktuelle dersom vi blir tvunget til det.

Ledelsen ved Hotel Alexandra har gitt beskjed om at Tornekrattets stampub stenges for godt mandag 4. desember, dagen etter cupfinalen. Foto: Bjørn Brunvoll