Molde - Oppsal 31-31: Etter en dramatisk kamp som svinge veldig i begge retninger, landet det på uavgjort i tredje serierunde. Anniken Obaidli ble kampens toppscorer med 7 mål, og forteller at ett poeng er de veldig fornøyd med etter den svake førsteomgangen

– Vi var ikke tilstede når kampen startet. Vi hang ikke med. På forhånd snakka vi om hva vi skulle gjøre i forsvar, og vi gjør det ikke i det hele tatt. Da kommer vi heller ikke framover for å få score mål, sier Obaidli etter kampen.

Hele intervjuet kan du se i videoen over.

– Før andreomgangen får vi noen kloke ord fra Magnus og får retta det opp igjen, sier Obaidli.

I en periode i andre omgang scoret hun fire mål på fire minutter.

– Det føltes veldig bra, jeg fikk vel en «rakett i rompa». Vi spiller kjapt igjen, og det er det jeg liker. Jeg får samarbeidet godt med de andre, som får satt meg opp i gode situasjoner, sier Obaidli.

Søndag ble det satt ny publikumsrekord igjen, denne gangen med 1200 tilskuere. Obaidli er godt fornøyd med stemninga i den nye hallen.

– Jeg synes trøkket er veldig bra. Det er masse folk som kommer på kamp, og det  hjelper oss med den støtten. Slik som idag når det går litt i mot er det viktig at vi har med oss publikum. Det er fantastisk med alle som stiller på kamp, sier hun.