(Holstebro – Molde 31-28) Molde HK Elite tapte den første treningskampen i Danmark, men leverte likevel en sterk prestasjon. Til pause ledet MHK 14-13.

- Det var en kamp som svinget fram og tilbake. Vi var mye foran i første omgang, mens de var hakket bedre etter pause. Men vi var likt en gang og ledet også en gang i andre omgang, så det var litt opp og ned, sier trener Magnus Johansson til Rbnett.

Tøff trening

Han og MHKs eliteserietropp reiste til Danmark på treningsleir mandag. Tirsdag morgen kjørte spillerne en tøff treningsøkt og mange ble derfor slitne utover i kampen. Det ble derimot ikke Ragnhild Valle Dahl, som har hatt fri den siste uka etter at hun spilte U20-VM for Norge i Slovakia.

Ragnhild i form

- Ragnhild var veldig god og scoret ni mål i dag. Hun skjøt veldig godt, og det var «kul» at hun kom inn i laget på denne måten etter landslagsoppholdet. Vi andre har trent tungt i det siste, mens Ragnhild var litt lettere og spilte med stor kraft. All ros til henne for en sterk kamp, sier Johansson.

Molde testet blant annet 5-1-forsvar i store deler av kampen i Mejrup Fritidssenter.

- Vi har ikke trent så mye på dette, så vi hadde litt vanskeligheter med kommunikasjonen i perioder. Men vi fikk prøvd det ut og det er fint, det var mange bra saker å ta med seg videre, sier treneren.

Sterke motstandere

Holstebro ble nummer ti i den danske toppserien sist sesong. Laget spiller åttedelsfinale i cupen mot København Håndbold neste uke og har seriestart mot samme motstander 4. september.

Onsdag spiller Molde treningskamp mot Århus, som også spiller i den danske toppserien. Torsdagens motstander er Hadsten, som tapte i kvalifiseringen om opprykk til øverste divisjon i vår.