TØNSBERG: – Å få være med på dette, et show på den legendariske «Klubben», synes jeg er stort og veldig gøy å kunne skilte med. Når det i tillegg er et så bra og helstøpt show med fantastisk flinke folk, er det utrolig artig, sier Knut Marius Djupvik.

Øvde inn sangene alene

Knut Marius forteller at han gjorde mye av innøvinga alene, etter en film av forestillingen.

– Derfor ble det utrolig gøy å møte de andre her nede i premiereuka. Man fikk betalt for øvingen og man kunne bare kose seg, dog noe konsentrert, humrer Knut Marius.

– Du jobber med fire kjente musikere. Har du lært noe av dem – og de av deg?

– Jeg lærer av dem hver dag. De har en rutine og en profesjonalitet som kun erfaring kan gi og jeg prøver å plukke opp så mye jeg kan. Å spille forestillinger med Inger Lise, som henger på veggene her i Hall of Fame, er sjølsagt stort i seg sjøl. Jeg er en type som kan by på intensitet og innlevelse. Jeg tror ikke de lærer så mye av meg, men jeg tror jeg er en befriende type å være sammen med på scena som gir litt beng og smeller til, sier Knut Marius.

Aldri hatt så mye å gjøre

Sangeren fra Tomrefjord mener man skal ha fulgt utrolig dårlig med i timen om man ikke har et forhold til én eller 30 ABBA-låter.

– Folk synger med, svaier fram og tilbake og viser generelt et stort engasjement. Det er ikke vanskelig å motivere seg til jobb om dagen. Vi får kjempegod respons fra salen, og da blir det en vinn-vinn-situasjon som ender i Waterloo-eufori og breie glis, sier Knut Marius, som ble pappa for første gang i mai.

– Hvordan vil du beskrive 2017 så langt?

– Det har vært et helt vilt år, egentlig. Jeg har hatt utrolig mye å gjøre. Jeg satte av litt tid rundt fødselen, da jeg gikk hjemme og øvde på Abba, ellers har det vært mye jobb.

– Hvordan kombinerer du karrieren med småbarnslivet?

– Nå blir det litt roligere framover, og jeg får tid til å være sammen med han og henne på hverdager. Jeg har en fantastisk kone som lar meg leve ut drømmen min. Så prøver jeg å ta igjen det tapte når jeg kommer hjem. Alt i alt går det bra, sier Knut Marius og legger til: – Som de sier, det er et liv før og etter barn. Det kan jeg skrive under på. Et nytt liv og en ny hverdag jeg simpelthen elsker.