Tilbakemeldingene fra publikum midt ute i den andre Skyhøyt-konserten er udelt positive.

Abel lovpriser Molde

Morten Abel lovpriser både Moldeutsikten, Moldepublikumet og "kongen som sikkert ligger begravet under den haugen der", mens publikum har delt seg i tre. De som er entusiastisk frampå og svinger seg med foran scena, de som er litt mer laidback oppover det godt fungerende grasamfiet og så den siste tredelen som flokker seg foran mat- og øldiskene.

Unni Rødal og Marina Riksfjord storkoser seg på grasvollen.

- Kjempestemning, og det var vel mest derfor vi kom hit og, for å oppleve dette, sier de to. Som har endagsbilletter, og som syns tiltaket er flott.

- Dette tror jeg absolutt har noe for seg for framtida og.

Roar Knutsen er midt i det økende folkehavet som faktisk er i ferd med å danne seg foran scena og er udelt positiv han óg.

- Vi har billetter kun til i dag, og er her spesielt for de artistene som er her nå. Morten Abel er bra, og det blir Prince-tributen og, sier Roar Knutsen.

- Lyden er bra her. Og dette her syns jeg er et veldig bra tiltak i Molde.

Rundt 650 tilhørere

Foran Morten Abel-scena var det anslagsvis 650 publikummere til stede. Da kom også de første regndråpene.

Skyhøyt-general Pål Henning Ilstad er fornøyd, men håper enda flere kommer til kveldens "grande finale" med Prince-gjengen. Der Moldes egen Johnny Sjo blant musikerne.

Roar Knutsen er midt i det økende folkehavet som er i ferd med å danne seg foran scena. - Lyden er bra her. Og dette her syns jeg er et veldig bra tiltak i Molde, sier han. Foto: Ole Foss