Angvik Hornmusikk, eller rettere sagt Angvik Horn Blowersband som de kaller seg en gang i året, har gjort det til en vane å samarbeide med Knut Marius Djupvik. Årets samarbeid var det ellevte, og denne gang med Bruce Springsteen som tema. I godt og vel to timer holdt den sprudlende tomrefjordingen og de nærmere tretti andre på scena det gående.

Aldri før har riften om billettene vært større. Publikum i det intime konsertlokalet storkoste seg med mange av Springsteens aller mest kjente låter. The river, Dancing in the dark og og Born to run var de tre låtene som avsluttet årets intense samarbeid mellom Knut Marius, hornmusikken, Andre Gussiås band, de tre koristene samt far og sønn Skeidsvoll. Pappa Leiv er trofast dirigent. Denne gang med familiens saksofonist Lauritz som gjestesolist.

Fornøyd publikum

Lars Petter Bjerkeset som spiller i Red Hot sammen med Knut Marius Djuvik fikk med seg lørdagens konsert.

– De leverer hundre prosent. Dette er utrolig bra. Knut Marius har alltid vært The Boss for meg. Helt fra jeg hørte han første gangen på opptaksprøven til musikklinja ved Molde videregående skole, sier Bjerkeset.

Og en fornøyd Knut Marius

– Nei, langt der i fra. Dette blir bare koseligere og koseligere, sier Knut Marius Djupvik på spørsmålet om det ikke begynner å tære på etter det lange samarbeidet med Angvikgjengen.

Munnspill hører med i konsertene til Bruce Springsteen. Dermed måtte Knut Marius debutere som munnspiller i grendehuset i Flemma, og det til stående applaus fra det voksne publikummet. Hovedpersonen sjøl var fornøyd med jobben som Springsteen-tolker.

– Stående applaus etter min debut på munnspill var helt fantastisk. Det er deilig å kunne gjøre noe litt annet. Det å synge Springsteen er kjempeartig. Han har en enorm katalog med låter. Alle de låtene som var valgt ut til konserten er låter jeg trives godt med. Band, blåsere, korister og Leiv er inspirerende å samarbeide med. Jeg kjente allerede på den første låten at dette kom til å bli utrolig artig.

Samarbeid også i 2018

Lars Petter Bjerkeset ble utfordret til å foreslå en artist som den musikalske showgjengen kan sette fokus på i 2018.

– Det er vanskelig spørsmål. Jeg vet egentlig ikke helt hvem det skulle være. Kanskje Stevie Wonder. Knut Marius ville helt sikkert gjort det også veldig bra, forteller en tilfreds publikummer og bandkollega med Knut Marius Djubvik.

Til Bjerkesets høytenkning om Stevie Wonder sier Knut Marius:

– Det tenkte jeg faktisk på i forrige uke. Stevie Wonder ville ikke vært så dumt. Mye kule ting for blåsere.

– Det kunne vært et spennende prosjekt å gyve løs på, er dirigent Leiv Skeidsvoll umiddelbare kommentar.

Men før grublingen om 2018-samarbeidet starter skal den kreative musikkgjengen gjenta konserten på Kleive den 10. juni. Det grubles også på om de skal tørre å leie Bjørnshuset og sjekke ut om publikum i Molde har lyst til å oppleve Springsteen-showet.