Træff – Stjørdals-Blink 1-3

Træff tok tidlig ledelsen i årets første hjemmekamp i 3. divisjon, da Stjørdals-Blink, en av seriefavorittene, gjestet Reknesbanen. Arne Amar Kotlica satte ballen i mål etter et fint angrep allerede før fem minutter var spilt, men trønderne tok seg sammen og snudde kampen. Til slutt sto det 3-1 på måltavla i favør Stjørdals-Blink.

– Dette var ikke godkjent. Jeg vet ikke hva som skjer. Vi får stor strekk i laget, og spiller ikke slik som vi kan. Enkeltspillere kommer ikke opp på nivå, og da blir det slik, sier kaptein Bjørnar Eltervåg til Rbnett etter kampen.

Snøen lavet ned

Spillerne var gjennom både sol, regn, hagl og sludd gjennom kampen, i tillegg til oppholdsvær. Mot slutten lavet snøen ned, og en kald vind gjorde det surt for både spillere og tilskuere på Reknesbanen.

– Det var jo litt kaldt, men det var ikke noe vi spillerne tenkte noe særlig på, sier Træff-kapteinen.

– Vi hadde en fantastisk god mulighet til å vinne i dag. Jeg ble på ingen måte skremt av nivået til Stjørdals-Blink. Det er alltid surt å tape. Vi spiller alltid for å vinne, sier en skuffet Eltervåg.

I den første serierunden mot Mosjøen måtte han forlate banen allerede etter et kvarter, i en kamp hvor det ifølge trener Magnus Oltedal var flere stygge taklinger. Eltervåg fikk selv en lårhøne, men ble likevel spilleklar til lørdagens kamp.

– Jeg var litt uheldig mot Mosjøen. Jeg kjenner det litt i låret fortsatt, men ikke noe jeg bryr meg noe særlig om. Jeg spiller uansett, sier Eltervåg.

Håper på cupbombe

De får nye muligheter allerede på onsdag. Da er det 1. divisjonsklubben Ranheim som kommer på besøk i den første cuprunden. Eltervåg innrømmer at det muligens var noen som hadde den kampen i tankene allerede lørdag.

– Ranheim-kampen lå kanskje i bakhodet på noen. Jeg vet egentlig ikke. Det gjorde i alle fall ikke det hos meg. Nå skal vi i alle fall få ny motivasjon til den kampen. Det blir en cupbombe om vi vinner, men vi har absolutt muligheter til det, sier han.

Kampen spilles klokka 18 på Reknesbanen. Molde møter Volda på bortebane på samme klokkeslett.