Fredag var lokalfotballen i gang igjen med serieåpning i både 4. divisjon og 5. divisjon.

Elnesvågen tok imot KFK på hjemmebane, men gjestene ga seg ikke før de hadde fått inn elleve baller i nettet bak EOILs målvakt. Pa Ousman Jammeh ble toppscorer med tre mål.

Jevnt og spennende

Kampen mellom Eide/Omegn og Vestnes Varfjell var både jevnere og mer spennende. Talentfulle Amund Stavem sendte bortelaget i føringen halvveis ut i første omgang, men Stig Roar Søbstad og Eide utliknet bare et par minutter seinere til stor glede for de litt over 100 tilskuerne.

Samme mann la på til 2-1 for Eide knappe 20 minutter før slutt, men ledelsen holdt seg bare i seks minutter. Da stanget Karl Arne Stokkeland ballen i mål etter et frispark, og sørget for at sluttresultatet ble 2-2. Stokkeland er tilbake i Vestnes etter å ha spilt for KFK de siste sesongene.

14 år gamle David Sissoko, som nylig gikk glipp av landslagssamling grunnet passtrøbbel, debuterte for øvrig for Vestnes Varfjell. Han spilte de siste 25 minuttene, og ble med det den yngste spilleren som har spilt på Vestnes Varfjells A-lag noensinne.

Nye kamper i helga

4. divisjon fortsetter med Surnadal – Frei og AK – Eidsvåg lørdag. Sunndal – Træff 2 spiller søndag, mens åpningsrunden avsluttes med KBK 2 – Tomrefjord mandag.

5. divisjon åpnet også i helga, med følgende resultater:

Malmefjorden/Ekko/Aureosen – Midsund 2-2, Tingvoll – Smøla 4-4, Dahle – Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen 1-3, Åndalsnes – CFK 3-2.

Molde 2 vant for øvrig 4-2 borte mot Sverresborg i 3. divisjon fredag. Træff møter Stjørdals-Blink hjemme på Reknesbanen lørdag.

14 år gamle David Sissoko fikk sine første minutter med A-lagsfotball da han kom inn for Vestnes Varfjell i kampen mot Eide/Omegn fredag. Foto: Gjermund Kjøpstad