Årets revy i Tresfjord er den 26. i rekka og spilles tradisjonen tro på Tresheim i påskeuka. Tittelen i år er «Ha‘kje hænt far», og settes opp fem ganger.

Tresfjord ungdomslag står bak revyen. Sjøl om de bare er ti skuespillere inneholder revyen 28 nummer med masse sang.

Respons fra publikum

På forestillingen mandag kveld var det tydelig hos publikum at den falt i smak, med full respons fra første innslag.

Et rutinert orkester på galleriet med Knut Ivar Bøe i spissen, i tillegg til sterke sangkrefter i Rita Kjersheim og Jon Petter Syltebø, var med på å skape god revystemning sammen med resten av revygjengen.

Moro med yoga

Det var jevnt over god kvalitet på innslagene. Likevel er det verd å trekke fram Erlend Kjersheim Olsen og Ole Anders Hubred i innsalget om yoga på gamle Rypdal skole, der enkle kulisser skapte en god ramme. En artig vri var også de mange reklameinnslagene som var overganger mellom revynumrene.

Naturlig nok i lokalrevy var det aktualiteter i bygda og kommunen som var tema. Et innslag om problem med faren for skolenedleggelse i Vågstranda skapte mye latter. Blikket ble også rettet utenfor kommunegrensene, med innslag om Møreaksen og Romsdalsaksen fikk jo sitt også. Og så dukket det opp en politiker med kors på brystet.

– Det er alltid moro på revy i Tresfjord, sier tilskuer Kari Opstad fra Vestnes som tok turen til nabobygda på Tresfjordrevy mandag kveld.

Siste forestilling er onsdag kveld.