Mandag holdt Molde Fotballklubb møte for alle supportere og interesserte for å fortelle om klubbens planer og mål for den kommende tida. Også i fjor sommer hadde klubben et liknende møte.

Nye drakter

Draktene MFK-spillerne skal bruke i 2017-sesongen ble også vist fram på møtet. Spillerne som viste fram draktene var Ruben Gabrielsen, Stian Rode Gregersen, Ottar Magnus Karlsson og Andreas Linde.

– Jeg tror vi har en god gruppe i år. Jeg er positivt med tanke på sesongen, og tror vi skal gjøre det godt. Oppholdet mitt i Molde har vært veldig bra. Jeg liker byen veldig godt. Guttene har vært gode mot meg, sa Karlsson til publikum under draktlanseringen.

Den svarte drakta skal brukes i bortekampen mot Sarpsborg 08, ifølge markedsdirektør Oddvar Talset.

Ny kontrakt

Lagets kaptein Ruben Gabrielsen sa også noen ord til publikum.

– Jeg syns det ser spennende ut. Vi har hatt en bra oppkjøring hittil. Vi har en bra gruppe som gleder seg til seriestart, sa Gabrielsen før hans sjef la til en gledelig nyhet.

– Så har Ruben skrevet under på ny treårsavtale, sa Ole Gunnar Solskjær til applaus fra de frammøtte.

Han kunne også fortelle at klubben nærmer seg en avtale for Etzaz Hussain, som har trent med klubben den siste tida.

– Vi satser på at Etzaz blir vår etter hvert, men det er litt som står igjen. Vi satser på at vi kan slenge på han etter hvert, sa Solskjær som la til at ingen av spillerne er på vei ut på nåværende tidspunkt.

Ole Gunnar Solskjær. Foto: Per Tormod Nilsen
Mandag holdt Molde Fotballklubb møte for alle supportere og interesserte for å fortelle om klubbens planer og mål. Foto: Per Tormod Nilsen