Oljesørvisselskapet TS Group, med kontor i Molde og Porsgrunn, har fått tre nye kontrakter inn mot BP Norge, Shell og Gassnova. Samlet er kontraktsverdien på 60–70 millioner kroner.

Det bekrefter daglig leder Rolf Hegna i TS Group AS, som er svært glad for at selskapet har sikret seg kontraktene i den beinharde konkurransen etter oljenedturen.

– Hva betyr kontraktene for TS Group, Rolf Hegna?

– De er av svært stor betydning for oss. Den anerkjennelsen det gir oss i markedet at vi er inne hos de store, er viktig for TS Group totalt sett. I det tøffe markedet vi opplever nå, beviser de tre kontraktene at vi er med. Vi har ikke blitt halshogd, slik vi har sett enkelte andre har blitt, og er veldig stolt og fornøyd med å være med, sier Rolf Hegna.

Gassnova

Avdelingsleder Stine Løvfall Setsaas i TS Group opplyser at selskapet er tildelt en rammeavtale med statsforetaket Gassnova for levering av konsulenttjenester.

– Rammeavtalen strekker seg over to år, med opsjon på to til, og omfatter blant annet ressurser innen prosjektstyring, kvalitetssikring, HMS, kommersielle forhandlinger og teknisk spesialkompetanse. Vi har ikke jobbet inn mot slike foretak før, Men vi har jobbet hardt for å komme inn på nye områder. Slik sett er det en strategisk viktig kontrakt for oss, sier Stine Løvfall Setsaas.

Gassnova skal bidra til å framskaffe løsninger som gjør at teknologi for fangst og lagring av CO2₂ tas i bruk, og blir et effektivt klimatiltak.

– Sammen med vårt datterselskap Periti AS, har vi god kompetanse på området og ser fram til å få bidra inn i dette arbeidet. Avtalen er strategisk viktig og viser at vår satsing på dette området har ført fram, sier Stine Løvfall Setsaas.

Nyhamna

Når det gjelder Shell, kommer TS Group inn som underleverandør til Dovre Group. Leder André Eiksund ved TS Groups Molde-kontor opplyser at kontrakten for dem hovedsakelig handler om prosjektstøtte.

Fra før har TS Group en egen kontrakt med Shell som omfatter driftsstøtte på Nyhamna. TS Group har 58 fast ansatte som jobber på denne kontrakten på Nyhamna, som med opsjoner løper fram til 2022.

Dovre Group har sikret seg en langsiktig rammeavtale med Norske Shell. Omfanget inkluderer levering av teknisk personell innenfor definerte kompetanseområder. Rammeavtalen gjelder for tre år, med opsjon på to ganger ett år forlengelse.

BP Norge

TS Group er videre tildelt en rammeavtale med BP Norge AS for levering av offshorepersonell. Rammeavtalen strekker seg i første omgang til juni 2019, og kan - dersom alle opsjoner utøves - vare til juni 2022.

Rolf Hegna opplyser at TS Group har hatt samme oppdraget for BP Norge på installasjonene Valhall, Ula og Skarv siden 2009. Anbudet var nå lyst ut på nytt, og TS Group vant kontrakten i konkurranse med andre aktører.

– BP har vært en viktig kunde for oss i mange år, og vi ser fram til å fortsette det gode samarbeidet, sier Rolf Hegna, som opplyser at TS Group i dag har personell på alle BP Norge sine installasjoner,