Dommeren i fotballkampen mellom Molde og Rosenborg hadde akkurat blåst av kampen da problemene for vaktene på Aker stadion startet. Et tyvetalls RBK-supportere stormet banen for å hylle seriemestrene. Og flere av RBK-fansen ble lagt i bakken og deretter vist ut fra stadion. Også noen av vaktene i Molde gikk overende i tumultene ute på banen.

Gullkronefeiring

Men i etter-kampens-hete fikk en supporter i RBK-drakt og med gullturban (!) løpe uforstyrret over hele banen og frem til området der Tornekrattet holdt til. Mannen jublet foran et svært skuffet hjemmepublikum, og da kokte det over for flere tornekrattere.

To-tre av dem hoppet over gjerdet og løp inn på banen for å "ta" RBK-tilhengeren som ønsket å provosere hjemmefansen. Bare lynrask inngripen fra MFK-kaptein Ruben Gabrielsen, Harmeet Singh og manager Ole Gunnar Solskjær hindret at moldefansen ikke fikk kloa i trønderen, som rakk å løpe i sikkerhet.

Tung tur hjem

Solskjær ga den RBK-kledte klar beskjed om hva han mente om provokasjonen inne på banen. Og med små marginer var slåsskampen unngått.

Molde-supporterne slo deretter følge med MFK-erne tilbake til "sitt" hjørne av banen.

Episoden vil trolig få etterspill i form av reaksjoner fra Norges Fotballforbund.