Arbeidet med Nessethallen går problemfritt. Ifølge kultursekretær Turid Øverås kan den nye hallen i Eidsvåg stå ferdig tidligere enn antatt, de vil si før 1. februar 2017

Navnet på den nye flerbrukshallen i Eidsvåg blir Nessethallen. Arbeidene med hallen går helt etter tidsplanen. Det innebærer 11 måneders byggetid regnet fra 29. mars i år. Etter planen skal hallen være klar til bruk 1. februar 2017.

Glede for hallen

- Etter byggestarten i mars har arbeidene gått på skinner. Vi har hatt utfordringer, men ingen problem, sier Arild Svensli i byggenemnda til Romsdals Budstikke.

Nessethallen bygges av Lønheim entreprenør. Kontrakten for å bygge hallen er på 43,8 millioner kroner. I tillegg har kommunestyret bevilget ekstra penger til kostnader som ikke var med i anbudet. Av ekstrapotten har prosjektet disponibel 1,3 millioner kroner.

Det har vært foretatt simulering av brannsikkerheten i hallen.

- Hallen kan romme opptil 1.100 personer, opplyser Arild Svensli.

Kultursekretær Turid Øveraas informerte kommunestyret om Nessethallen. Hun meldte tilbake det entreprenøren har sagt; nemlig at Nessethallen kan stå ferdig noen dager før den beregnede sluttdatoen 1. februar 2017.

- Nesset får en flott hall, sier Turid Øveraas.