Supporter Kristian Myklebust ble overbevist av Ole Gunnar Solskjærs svar på gårsdagens åpne møte.

Torsdag kveld ble det åpne møtet mellom Molde FK og supporterne holdt i restauranten på Aker stadion. Møtet som varte en drøy time samlet rundt 120 mennesker, som fikk stilt sine spørsmål og sagt sine meninger.

Manager Ole Gunnar Solskjær og direktør Øystein Neerland sto for det meste av pratingen, og en av dem som sto bak flere av spørsmålene var supporter Kristian Myklebust.

– Ole Gunnar virket veldig forberedt. Jeg har full tillit til han som manager, det har jeg sagt hele tiden. Han overbeviste meg ved å forklare en del laguttak og sa noe om årsaka til hvorfor han har brukt den og den spilleren, sa Myklebust til Romsdals Budstikke etter møtet.

– Gull er målet

Solskjær svarte etter beste evne, og virket godt forberedt for møtet, og svarte på de spørsmålene som kom. MFK-manageren sa at de siste resultatene har vært skuffende, men at han er sikker på at det kommer til å snu.

– Manchester United har gått tre sesonger nå uten å vinne ligaen. Liverpool har ikke vunnet siden jeg var ung. Vi har ambisjoner om å være helt i toppen, men dessverre for oss så har vi fått en del resultater mot oss som gjør at vi ikke kan kjempe med Rosenborg om gullet i år. Å ta gull er det som er målet vårt.

Savner ledertyper

Flere spørsmål gikk på de sportslige prestasjonene, og om innsatsen til spillerne. Ole Gunnar Solskjær svarte med å dra fram statistikk fra flere av årets eliteseriekamper, som viste at MFK har løpt mer enn de fleste andre lagene.

– Det var litt overraskende, for da handler det mer om den mentale biten at det ikke går bra om dagen. At man rett og slett ikke er på topp i de fasene av kampene som er viktige, sa Myklebust som har hatt sesongkort på Aker stadion siden 2011.

Han mener mangelen på ledertyper er en av hovedgrunnene til at MFK ikke har fått det til å stemme den siste tida.

– Det sier Ole Gunnar selv også. Daniel Berg Hestad var enestående i den lederrollen. Det er de skoene som må fylles, mente Myklebust.

Gir alt

Spillernes representant var midtstopper Ruben Gabrielsen. Han avfeier alle påstander om at MFK-spillerne ikke gir alt for å vinne kampene.

– Det handler ikke om at vi ikke vil nok. Gutta i garderoben er sinte og forbanna etter kampene. Vi vet at vi er sterke og kan mye bedre. Jeg føler med fansen på at de sikkert har det tungt nå, men det kan jeg love at vi spillerne også har. Dette er jo jobben vår, sa Gabrielsen til Romsdals Budstikke.

– Det er ikke slik at vi mangler innsats. Vi er bare ikke i flyten om dagen. Da jeg kom til klubben i 2014 virket det som om vi scoret på alle sjansene, og trengte nesten ikke en sjanse en gang for å score. Nå er det mer stang ut. Men jeg er positiv, og det kom mye positivt ut av dette møtet. Jeg håper at alle kan dra i samme retning, så vi kommer oss ut av den vonde trenden. Dessverre er det slik at hele fotball-Norge koser seg med at vi sliter. Det er litt oss mot resten, fortsatte Gabrielsen.

Flere møter

MFK-direktør Øystein Neerland uttalte til Romsdals Budstikke at han var godt fornøyd med utbyttet av møtet i går. Han har tro på flere slike tilstelninger.

– Det er viktig for oss å ha en dialog med supporterne, og jeg er sikker på at vi kommer til å ha flere slike møter. Åpenhet er viktig for oss, og vi tar med oss de innspillene folk kom med. Jeg følte at møtet ble svært positivt, og vi fikk et konstruktivt utbytte av det. Det var gode spørsmål, og det ble et ryddig møte. Det var kjekt å se at så mange tok turen, sier Neerland om de godt over 100 personene som var samlet i lokalet.