Det var tre strålende fornøyde bidragsytere, og hovedpersonen sjøl som fredag kunne presentere resultatet fra Daniel Berg Hestad testimonial. Langs promenaden utenfor Aker Stadion kom de bærende på en sjekk pålydende 500000 kroner. Disse pengene går til kreftforeningen, og er øremerket forskning etter Daniels eget ønske.

– Det er mange folk rundt meg som har opplevd sjukdommen. Det en fin ting å forsøke å hjelpe de som trenger det.

I tillegg til de 500000 fra selve testimonial har parkeringsgruppa i stadions venner donert 50000 kroner til formålet.

En fantastisk dag

Det var 4111 tilskuere innenfor portene på Aker Stadion lørdag 18. juni. Daniel sjøl er utrolig glad for at så mange stilte opp og gjorde hele dagen til en stor fest.

– Det er ikke gitt at folk skal stille opp, så at så mange kom på kampen er fantastisk. Og ikke minst på festen i etterkant.

Daniel kan fortelle at det var ingen av spillerne som ble spurt som takket nei til å stille opp.

– Alle som hadde mulighet til å komme gjorde det. Det er jeg veldig glad for. De gjorde at vi fikk til en skikkelig fotballkamp også.

Kampen mellom Solskjærs Molde og Daniels All Stars endte for øvrig 2–2 med scoringer av Magnus Wolff Eikrem, Tommy Høiland, Knut Olav Rindarøy, Mohamed Elyounoussi.

Setter pris på alle

På forhånd hadde Daniel ingen forhåpninger til utfallet av testimonialen, derfor er han veldig godt fornøyd med resultatet.

– Jeg var egentlig fornøyd så lenge det ble overskudd. Dette hadde ikke gått uten alle de frivillige som stilte opp.

Daniel sier han har forsøkt å takke alle personlig, men det har vært så mange at det har vært vanskelig å rekke over alle.

– Jeg vil at alle som har bidratt vet at jeg er utrolig takknemlig for deres bidrag. Sjøl om jeg ikke har takket dem personlig, skal de vite at jeg setter pris på hver og en.

Mange å takke

Daniel trekker fram Oddvar Talset i MFK, Tornekrattet, spesielt ved Svein Erik, Tore og Geir, og alle frivillige fra Stadions venner. Han ønsker også å takke Geir Ove Inderhaug for å skaffe artister og scener, Bendik Hareide i Tingh, Roy Heggdal og Terje Hatlen-Stokke i Fjordstuene.

– Uten disse folkene hadde det ikke blitt noe arrangement. Det er de som har stått for planlegging og gjennomføring.

– Jeg var i utgangspunktet usikker på om jeg ville stille opp på dette, men med alle de fantastiske menneskene rundt ble det hele en uforglemmelig opplevelse.