Natt til onsdag ble MFK-stopperen far for andre gang, og var dermed hjemme da resten av laget møtte Stjørdals-Blink. Cupbomba smalt, og da var det greit å ha noe helt annet å ha tankene på.

– Det er stort selvsagt, og et spesielt øyeblikk. Det er nesten vanskelig å forklare. Nå er det snart seks år siden han første kom, så man glemmer litt følelsen av hvordan det var. Men det er noe ekstra spesielt uansett hvor mange man har fra før, forteller Forren til Romsdals Budstikke om familieforøkelsen.

Forren uttalte at han ble mer voksen og mer bevisst da han ble far for første gang. Midtstopperen tror det også denne gangen kan ha en liknende effekt.

– Det gjør jo noe med deg. Det medfører mer og mer ansvar, og du må være klar til å ta det ansvaret. Samboeren har to barn fra før, så med fire barn i hus i store perioder krever det sitt. Men det går veldig fint. Vi koser oss. Det er liv om dagene. Men det er positiv energi man får ut av det. Det er bare artig, forteller Forren.

«Ruskete» start

Onsdagens cupexit ble overvært fra Molde. 28-åringen har vanskelig med å forklare hvorfor årets cupeventyr endte allerede i tredje runde.

– Du ser jo at det er lite som klaffer. Jeg føler meg litt som en syndebukk selv. Jeg vet jeg har noe å bidra med og har lyst til å bidra. Og i tillegg ser man at det er mange som sliter. Det var vel ingen, bortsett fra Martin Ove Roseth som spilte opp mot sitt beste, sier han.

– Dessverre var det en fryktelig svak kamp av oss. Det er sånne opplevelser og erfaringer vi må legge bak oss og komme styrket ut av. Det har vi vært gode på tidligere, og det skal vi fortsette å være gode på. Det kan godt være at vi har godt av det. Det har vært litt «rusk» i starten av sesongen, men vi har fått med oss bra med poeng. Vi vet vi har mer å gå på, så det er på tide å steppe opp nå, mener Forren som selv var med å slå ut MFK i cupen som KIL/Hemne-spiller i første cuprunde i 2007.

Viktig mann

I tillegg til tapet mot Stjørdals-Blink, har MFK tapt én kamp i serien denne sesongen. Forren var heller ikke med da Molde gikk på det stygge 0-4-tapet borte mot Sarpsborg 08 for to uker siden. Det er altså tydelig at forsvareren er en svært viktig brikke i MFK-laget.

– Jeg vet jeg har mye å bidra med, og jeg ønsker å bidra. Jeg skal i alle fall gjøre mitt for at vi tar mye poeng når jeg er på laget. Jeg skal være tilgjengelig for alle kamper framover. Det kan være godt for oss å bare ha serien å tenke på, og ta tilbake den tittelen vi har så lyst på, sier han.

– Hvordan skal dere bruke cupexiten til deres fordel i seriespillet?

– Vi skal komme oss godt ut av denne mai-perioden. Vi har mange artige og tøffe kamper, men det er da vi bruker å vise oss fra vår beste side. Supporterne føler kanskje at vi ikke gjorde det vi kunne på onsdag, så vi skal stå på framover. Vi skal sørge for at vi henger med i toppen etter ferien. Da tror jeg vi kan dra fordel av at det blir mange kamper på dem rundt oss, så får vi bare sørge for å være ordentlig skjerpet hele veien, sier Forren.

Natt til onsdag ble Vegard Forren pappa for andre gang. Foto: Privat