På vei hjem til Sunndalsøra fra Kristiansund oppdaget Aina Innerdal og lillesøsteren noe uvanlig ved bensinstasjonen i Eidsvåg. Rett før klokka 21:30 så de en person utkledd som klovn, og jentene ble nysgjerrig.

– Først flirte vi litt, og syntes det var artig. Så vi kjørte inn til bensinstasjonen for å se nærmere, og få med oss dette, forteller 21-åringen dagen derpå.

Hoppet på bilen

Men da de stoppet utenfor bensinstasjonen, tok saken en ny vending, da klovnen oppsøkte bilen de satt i.

– Han kom mot oss, når vi stoppet, og så hoppet han opp på bilen. Han dro fram noe som lignet på en kniv og begynte å hakke på ruta. Da ble vi ganske lei og ringte til politiet, sier Innerdal.

Ringte politiet

Hun var redd for å kjøre mens klovnen holdt seg fast i bilen, mest i frykt for at det skulle få konsekvenser for henne som sjåfør.

– Jeg ville jo ikke kjøre slik at han ble skadet og jeg fikk ansvaret. Politiet sa at jeg burde skrive skademelding og melde fra om forholdet, forteller sunndalsjenta.

– Ble dere skremt?

– Nei vi ble vel ikke så veldig skremt. Det ble mest drygt fordi han ikke ga seg. Det er jo også kjedelig å få ripe på bilen på grunn av noe sånt. Og noen andre kan kanskje bli mer skremt enn vi ble, sier Innerdal.

Har du tips i saka? Kontakt oss på 95299639 eller tips@rbnett.no.