– Hvordan har uka vært?

– Det er mye å tenke på den siste uka før fjellfestivalen, mange detaljer som skal på plass og ditt og datt som skal tas med. Og så er det jo sånn at jeg sitter resten av året og planlegger festivalen i mitt stille sinn. Resten av folka kommer med mot slutten, de frivillige kommer og varer vi har bestilt kommer, så nå begynner jeg å kjenne at det nærmer seg. Og så er det jo om å gjøre å ikke bli sjuk uka før festival, men det greide jeg jammen. Jeg fikk influensa, men tok en dag i senga og er noenlunde i farta igjen nå.

– Noe du er spesielt fornøyd med?

– Jeg må bare si at jeg er veldig glad for at vi har så mange sponsorer med oss, sjøl om det er nedgangstider.

– Noe du kunne gjort annerledes?

– Jeg er ikke sånn som tenker så mye sånt. Når jeg har bestemt meg, måker jeg på. Og gjort er gjort.

– Noen som har imponert deg?

– Jeg er stadig vekk imponert over alle de frivillige møter opp og gjør en solid jobb og bruker en stor del av fritida si på å være med å hjelpe til for at festivalen skal bli en suksess år etter år.

– Planer for helga?

– Fremst i pannebrasken står det å få til ei bra festivalåpning på Selsetra i Skorgedalen på søndag. Lørdag er det generalprøve og sikkert en del smådetaljer som skal ordnes og rettes på. Jeg er spent på musikken, «Digital seter», som blant andre Anniken Solli-Mork står bak. Det blir utdeling av Årets Fjellgeit. Og ja, bare det å gå fram til Selsetra blir en opplevelse i seg sjøl med en flott ny, tilrettelagt veg. Det blir også en del underholdning undervegs. Jeg tror det blir ei bra åpning, og håper så klart på oppholdsvær.

– Hva blir det mest spennende neste uke?

– Under festivalen er det to store hovedarrangement. Det er åpninga og seterdag på Bøstølen med Vassendgutane. Dette er de to dyreste arrangementene. Da er så klart været spennende, for at det vil ha noe å si for besøket er ikke til å komme bort fra. Jeg synes også det er spennende at en klatreprofil som Magnus Midtbø kommer tirsdag for å foretaden offisielle åpninga av klatreveggen på tindesenteret. Så blir det spennende med konsert med Stein Torleif Bjella. Jeg synes også det er artig at vi skal ha bryggedans utenfor tindesenteret. Med senteret har vi fått nye lokaliteter som skal testes ut i år. Det blir spennende å se hva det kan generere av folk. Jeg har lyst på et yrende folkeliv hele uka.