Sykkelhuset AS i Molde har i årevis spesialisert seg på salg, reparasjon og vedlikehold av sykler. Nå forteller daglig leder Jim Nerlandsrem at de utvider tilbudet.

- 20. oktober åpner vi som MX Sport. Grunnen er ene og alene at vi trenger to bein å stå på. Sykkelvirksomheten er sesongbasert, og i vinterhalvåret er det rolig. Derfor ønsker vi MX Sport velkommen for å sikre heilårsaktivitet, forteller Nerlandsrem til Rbnett.

"Sykkelhuset" består

Nerlandsrem forteller at de selger rundt 1000 sykler i året, så det markedet tror han ikke det er mulig å utvide nevneverdig.

- Skal vi utvide må det bli ved at vi går inn i nytt marked. Men alt med Sykkelhuset vil være som det er i dag, med verksted og servicetilbud for nye og eksisterende kunder, sier han.

Arbeidskraft frigjøres

- Blir det behov for å utvide lokaler eller antall ansatte?

- Vi blir i de samme lokalene, og jeg tror ikke vi trenger å ansette noen med det første. Vi er fire-fem ansatte, og nå når sykkelsesongen er på hell så frigjøres en del arbeidskraft gjennom vinteren. Vi får heller vurdere om vi trenger flere til våren.

- Det er mange sportsbutikker i Molde allerede. Frykter du konkurransen?

- Nei. Vi blir her for evig tid som sykkelbutikk. Sportsbutikken er et tilskudd til driften, og et ekstra tilbud til kundene. Jeg sier det sånn; at jeg ser aldri på konkurrentene - bare på markedet, sier Nerlandsrem.