Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

Altinn er åpen igjen

Den offentlige nettportalen Altinn er åpnet igjen.
(Foto: Løchen, Per)

Foto: Løchen, Per

Den offentlige nettportalen Altinn åpnet igjen fredag formiddag etter å ha vært stengt siden tirsdag på grunn av sikkerhetsfeil.

Altinn åpnet klokken 11 fredag etter at sikkerhetsfeilen ble funnet og fjernet. Vurderingen om å åpne tjenesten ble tatt av Brønnøysundregistrene.

Brønnøysundregistrene gjør oppmerksom på at det er iverksatt tiltak for å redusere treghet, men i perioder vil folk fortsatt risikere å møte «køplakat», opplyser fungerende direktør Håkon Olderbakk i Brønnøysundregistrene.

Skattedirektoratet stiller seg bak vurderingen om gjenåpning.

– Feilen er funnet og fjernet, og vi føler oss nå trygge på at vi kan åpne for selvangivelsen på Altinn igjen, sier skattedirektør Svein Kristensen.

Direktoratet har fått en skriftlig redegjørelse om årsak, omfang og hvilke tiltak som er iverksatt. Rapportene blir lagt ut på altinn.no og skatteetaten.no.

– Vi har full forståelse for at stengingen av portalen har vært en ulempe for mange, men det er fortsatt god tid til å sjekke selvangivelsen før fristen, sier Kristensen.

Fristen for innlevering av selvangivelsen for lønnstakere og pensjonister er 30. april.

Nyheter

- Møt opp i god tid

SAS forventer stor trafikk på Molde lufthavn i morgen.

Julelysene tent i Molde

Julestemningen tilbake i Moldes gater.

Coop utvider på Vestnes

Etter tre dager med hektisk ominnredning kunne Coop Extra åpne sin nye butikk på Vestnes torsdag. Folk sto i kø for å komme inn.

Hoseth håper på Northug-triumf

Langrennsåpning nå i helga.

Ny leikebutikk i Vestnes

Torsdag åpnet to nye butikker på Vestnes med en to timers mellomrom. Først ute var leiketøybutikken Ringo, der handelen gikk livlig.

Hør Daniel synge Brandenburger Tor

God stemning blant MFK-gutta på sightseeing i Berlin.

Skullerud: - Godt å få fred og ro før finalen

Molde-treneren er godt fornøyd med banene de får låne i Tyskland.

Dette får du for én milliard

KOMMENTAR: Å lage Norges beste fotballag har kostet Bjørn Rune Gjelsten og Kjell Inge Røkke tilsammen én milliard kroner – fra egne lommer. Men tro ikke at de angrer.