Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS
(Foto: Lien, Kyrre)

Foto: Lien, Kyrre

Tiåring fra Kvanne til topps

Torstein Snekvik stakk av med seieren under årets MGP Junior med «Svikter aldri igjen», en sang om mobbing.

Lørdag kveld var det klart at det var konkurransens yngste deltaker, 10 år gamle Torstein Snekvik fra Kvanne i Surnadal, som stakk av med seieren.Stappfull sal

Kåre Magnus Bergh og Ingrid Gjessing Linhave ledet kveldens konkurranse som gikk av stabelen i Oslo Spektrum. Salen var stappfull av ivrige venner, familie og fans som ville heie fram sine yndlingsartister som i år var i alderen 10 til 15 år gamle.

Ti finalister var plukket ut blant 400 innsendte bidrag fra hele landet under den niende MGP Junior-finalen. I den norske finalen er det et krav at den som fremfører låta har skrevet tekst og melodi selv. Alle artistene framførte dessuten den felles låta, «Du er suveren» skrevet av Ronny Wikmark og Skjalg Raaen under kveldens program.Skrev låta etter mobbeepisode

Torstein forteller til NRK at han skrev vinnerlåta etter å ha opplevd en stygg mobbeepisode på skolen. Han ble så opprørt at han gikk hjem og skrev om det han hadde sett. Utenom å være årets vinner kjører Torstein motorcross, han er modell, spiller fotball og står på ski. Etter seieren håper han å få gitt ut en plate om han får lov. – Men mitt største mål er likevel å få slutt på mobbingen, sier han.

NRK og Oslo skulle etter planen være vertskap for den nordiske finalen i november i år. Men både Sverige og Danmark har droppet konkurransen, og det blir derfor ikke avholdt noen nordisk finale.

Mer å lese på Rbnett:
Nyheter

Populært med stående padling

Gårsdagens padletur på elva Istra var fullbooket, til tross for dårlige værmeldinger.

Avgjør påtale i dødsulykka på Horgheim til høsten

Semitraileren på veg opp Romsdalen kom over i motsatt kjørebane og forårsaket ulykka der en motorsyklist fra Fræna omkom. Nå arbeider politiet med å finne svar på hvorfor det skjedde.

Nytt EU-toppmøte om Hellas

EUs 28 stats- og regjeringssjefer vil holde et nytt hastetoppmøte om Hellas søndag, dersom landets regjering legger fram nye reformforslag denne uken.

Molde skal til Armenia i Europa-kvaliken

FC Pyunik slo Folgore fra San Marino i første kvalifiseringsrunde.

Avgjør påtale i dødsulykka på Horgheim til høsten

Politiet arbeider fortsatt med å finne svar på hvorfor dødsulykka i Romsdalen skjedde.

Trenerne gir blaffen i snusfritt Norway Cup

Bryr seg lite i tobakksforbudet på barnearrangement.

Populært med stående padling

Padleturen på elva Istra var fullbooket, til tross for dårlige værmeldinger.