Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS
(Foto: Lien, Kyrre)

Foto: Lien, Kyrre

Tiåring fra Kvanne til topps

Torstein Snekvik stakk av med seieren under årets MGP Junior med «Svikter aldri igjen», en sang om mobbing.

Lørdag kveld var det klart at det var konkurransens yngste deltaker, 10 år gamle Torstein Snekvik fra Kvanne i Surnadal, som stakk av med seieren.Stappfull sal

Kåre Magnus Bergh og Ingrid Gjessing Linhave ledet kveldens konkurranse som gikk av stabelen i Oslo Spektrum. Salen var stappfull av ivrige venner, familie og fans som ville heie fram sine yndlingsartister som i år var i alderen 10 til 15 år gamle.

Ti finalister var plukket ut blant 400 innsendte bidrag fra hele landet under den niende MGP Junior-finalen. I den norske finalen er det et krav at den som fremfører låta har skrevet tekst og melodi selv. Alle artistene framførte dessuten den felles låta, «Du er suveren» skrevet av Ronny Wikmark og Skjalg Raaen under kveldens program.Skrev låta etter mobbeepisode

Torstein forteller til NRK at han skrev vinnerlåta etter å ha opplevd en stygg mobbeepisode på skolen. Han ble så opprørt at han gikk hjem og skrev om det han hadde sett. Utenom å være årets vinner kjører Torstein motorcross, han er modell, spiller fotball og står på ski. Etter seieren håper han å få gitt ut en plate om han får lov. – Men mitt største mål er likevel å få slutt på mobbingen, sier han.

NRK og Oslo skulle etter planen være vertskap for den nordiske finalen i november i år. Men både Sverige og Danmark har droppet konkurransen, og det blir derfor ikke avholdt noen nordisk finale.

Mer å lese på Rbnett:
Nyheter

Truet to ansatte i barnevernet

Romsdaling dømt til betinget fengsel.

30 personer drept og 126 såret i Tyrkia

Minst 30 personer er drept og 126 personer såret i et bombeangrep ved sentralbanestasjonen i Tyrkias hovedstad Ankara lørdag morgen.

Sigma overtar Navitas

Det nordiske IT- og konsulentselskapet Sigma har kjøpt konkursboet til Stiftelsen Navitas, som drev informasjonsformidling i oljebransjen.

Planlegger 150 mottaksplasser i Kristiansund

Hero Norge satser i nordmørsbyen.

– Ansvaret ligger hos de lokale høvdingene

Sjukehuskrangelen må ikke få ødelegge attraktiviteten til Møre og Romsdal, mener nestleder Paul S. Valle i Helse Midt-Norge.

Moe – fra vikar til fast hovedtrener?

Nå er Erling Moe en av kandidatene som hovedtrener i Molde fra neste sesong. Det bekrefter MFK-direktøren.

I dag kan Træff rykke ned

Følg kampen mellom Træff og Nardo direkte her fra klokka 15.

– Noen ganger handler det om å løpe og krige

Han herjet med Celtic i Glasgow og senket Kroatia på Ullevaal. Jo Inge Berget (25) har stått bak noen av høstens råeste sportsbilder.