Hør popdebutanten Dina (19) fra Midsund

Dina Misund (19) er aktuell med singelen ”This World”. I dag var hun på besøk i 1Fm-studio. Hør intervjuet og sangen her!

Det var ei blid og opplagt Dina som besøkte Frokostshowet på 1fm i dag tidlig. Hun rørte både Stian og Kristin med sin nydelige stemme og gitarspill. Nå satser hun på å få god respons på singelen 'This World' - drømmen er å gi ut et album med selvkomponerte låter. Dina har drevet med musikk siden hun var 11 år. Hun har mottatt flere stipender, og som 16 åring kom hun videre til landsfinalen i Ungdommens Kulturmønstring for andre gang. Med sin særegne stemme og enkle gitarakkompagnement sammenlignes Dina ofte med artister som Katie Melua og Lene Marlin. Selv om fotballen også er en stor lidenskap for Dina innrømmer hun at akkurat nå er det musikken som står i fokus. I dag går turen tilbake til Trondheim, der flere intervjuer og radiobesøk venter. Debutsingelen ”This World” ble lansert 21. januar på plateselskapet Dsine Music. Midsund- jenta holder for tiden til i Trondheim der hun spiller fotball i 1.divisjon og studerer idrett ved NTNU.

Mer å lese på Rbnett:
 
Leses nå
 
Nyheter

Stadig flere har med seg resistente bakterier hjem til Norge

Flere enn tidligere er smittet av den multiresistente bakterien MRSA når de kommer tilbake til Norge etter et utenlandsopphold.

Nav: Flere kommer i jobb når det er slutt på dagpenger

Nær halvparten av de langtidsledige var kommet i jobb seks måneder etter at dagpengene tok slutt, ifølge Nav.

Hotellsjefens eventyrlige friår

Roy Heggdal (42) tok et friår etter videregående for å jobbe i utelivsbransjen i Molde. 24 år seinere tar han fri fra ferien for å jobbe.

- Gi Else-May ekstra kryss

Molde Ap er skuffet over strykekampanje mot førstekanididat Else-May Botten - svarer med motkampanje.

Drepte og sårede i knivangrep i Finland

To personer er drept og åtte såret i knivstikking i den finske byen Åbo.

- Heilt sjukt!!

Revolt V er bandet som planla å spille på gata under Moldejazz. Fredag åpnet de Jugendfest.

Hotellsjefens eventyrlige friår

Roy Heggdal tok et friår etter videregående for å jobbe i utelivsbransjen. 24 år seinere tar han fri fra ferien for å jobbe.

Flere har med resistente bakterier heim

Smittes av multiresistente bakterier under utenlandsopphold.