I Verma tar Tore Klokk deg med på en utrolig opplevelse der du får oppleve naturen på en helt egen måte.

Van(n)vittig på Verma

Vil du ha et adrenalinkick kombinert med en enorm naturopplevelse? Prøv en 60 meter lang zipline over det frådende elvejuvet på Verma!

VERMA: Rbnett har prøvd Tore Klokks nye opplevelsespark nede i det enorme elvejuvet nedenfor Kyllingbrua. Det ble en enorm opplevelse. Turen starter oppe ved butikken på Verma. Tore Klokk viser veg på stien som fører ned mot kanten over elvejuvet. Der har han foreløpig etablert tre opplevelser. To zipliner, det vil si solide vaiere som kan brukes til dramatiske, men kontrollerte og sikre glideflukter over elvejuvet. Vi starter med den korteste, som gir en 30 meter lang tur over til den andre sida av elva, høyt over vannmassene som tordner og drønner gjennom det trange gjelet.

- Dette er solid og sertifisert utstyr som er laget for dette formålet. Vaieren er overdimensjonert og festet i fjellet med limbolter og i store furustammer. Deltakerne blir utstyrt med hjelm, seler og de kobles til vaieren med trinser og karabinere. All aktivitet foregår under kontroll og ledelse av kvalifiserte gaider, understreker Tore Klokk.

Vi fortsetter langs en sti til neste aktivitet. Her får vi oppleve en zipline som er dobbelt så lang. Vi får en 60 meter lang glideflukt enda høyere over juvet, og lander trygt med enda mer adrenalin i blodet. Vi får også prøve oss ut på den tredje attraksjonen, en kopi av finalerigget fra den populære tv-serien «71 grader Nord» der Tore Klokk har vært med som sikkerhetsleder for klatring og andre aktiviteter i stor høyde.

- Vi spenner ut to nett fra begge sider. Midt over juvet er det montert taustiger av planker til å balansere på. Folk kan ta seg over hele rigget sikret av statiske tau. Jeg kan forsikre at dette både er fysisk og mentalt utfordrende, men sikkerheten er godt ivaretatt, sier Tore Klokk.

Opplevelsesparken i elvejuvet på Verma blir offisielt åpnet i dag, og er bygget opp i samråd med grunneierne og med godkjenning fra Rauma kommune og Møre og Romsdal fylkeskommune. Tore Klokk tar sikte på daglig drift i sommerhalvåret. Mer informasjon på www.villaverma.no

Les mer i dagens utgave av Romsdals Budstikke.

Mer å lese på Rbnett:
 
Tore Klokk ved Villa Verma har opprettet en høydepark klatrepark ved Kyllingbrua, som byr på spektakuløære opplevelser over juvet med zipline og klatrenett.
(Foto: Erik Birkeland)

Tore Klokk ved Villa Verma har opprettet en høydepark klatrepark ved Kyllingbrua, som byr på spektakuløære opplevelser over juvet med zipline og klatrenett. Foto: Erik Birkeland

71 grader Nord-rigget Tore Klokk på veg ut på nettet som er en kopi av finalerigget fra tv-suksessen «71 grader Nord» på TVNorge. Har kan Tore Klokks gjester oppleve høgde og andre utfordringer mens de tar seg over elvejuvet.
(Foto: Erik Birkeland)

71 grader Nord-rigget Tore Klokk på veg ut på nettet som er en kopi av finalerigget fra tv-suksessen «71 grader Nord» på TVNorge. Har kan Tore Klokks gjester oppleve høgde og andre utfordringer mens de tar seg over elvejuvet. Foto: Erik Birkeland

Smilende adrenalinkick Erik Birkeland bruker «selfiestanga» mens han suser i veg over elvejuvet.
(Foto: Erik Birkeland)

Smilende adrenalinkick Erik Birkeland bruker «selfiestanga» mens han suser i veg over elvejuvet. Foto: Erik Birkeland

Leses nå
 
Nyheter

24 bilførere kjørte for fort

Politiet med kontroller i Molde, Fræna og Eide.

Rektorer vil ha slutt på russefeiring

Tre russ siktet for vold mot politiet i Bergen.

Færre velger realfag

Det bekymrer kunnskapsministeren.

Sterke reaksjoner på forslag fra Krf

Legger lokk på ekteskapssaka

Kristelig Folkeparti vil ikke kommentere noe mer rundt ekteskapssaka nå. – Vi trenger et møte i delegasjonen til landsmøtet om denne saka, sier fylkesleder Tore Johan Øvstebø.

Skal bygge verdens største landbaserte oppdrettsanlegg

Oppdretts-gründerne fra Vikebukt revolusjonerer oppdrettsnæringen.

SKOLELINJE FLYTTET TIL FRÆNA - FIKK FOR FÅ SØKERE

Fortvilet over flytting av vgs-linje

Ettertraktet linje ble flyttet fra Romsdal til Fræna vgs. Nå blir den ikke startet opp til høsten på grunn av for få søkere.

– Siste ord i denne saka er ikke sagt

Fræna-ordføreren setter sin lit til Fylkestinget, og håper de tar til fornuft.

– Dårlig nytt for næringslivet

Næringslivslederen usikker på hva som skjer med utdanningstilbudet framover.