Kl 18.13 lørdag fikk politiet melding om at en mann hadde møtt opp foran et hus i Fræna. Der hadde han oppført seg truende ovenfor mannen som bodde i huset, som derfor tilkalte politiet.

– Vi rykket ut med en patrulje så snart vi fikk meldingen, sier Ole Wulvik ved politiets operasjonssentral.

Mens patruljen var på veg utover kom mannen i huset seg ut, og inn i bilen til en kamerat, som sto rett utenfor. Den truende mannen løp etter med hammer.

– Mannen som ble truet kjørte i retning patruljen, og trusselutøveren kjørte etter i en annen bil. De to bilene møter politipatruljen samtidig som trusselutøveren tok igjen bilen foran. Kl. 18.43 ble dermed trusselutøveren pågrepet uten videre dramatikk, forteller Wulvik.

Den truende mannen, fremsto tydelig beruset, og blir derfor etterforsket for trusler og for kjøring i ruspåvirket tilstand. Etterforskningen vil skje ved Molde politistasjon.

– Mannen, som er i slutten av 30-åra, er satt i arresten, og det er tatt blodprøve. Han vil bli avhørt lørdag kveld eller søndag morgen, og da får vi forhåpentligvis klarhet i årsaken til trusslene, sier Wulvik til Rbnett.